Quantcast

Ieško naujo Koncertų salės vadovo

Klaipėdos koncertų salei ieškomas naujas direktorius. Konkursas paskelbtas, nes baigiasi dabartinės vadovės Danutės Žičkuvienės penkerių metų kadencija.

Reikalavimai numato kandidatams turėti įgijus aukštąjį arba jam prilygintą humanitarinių arba socialinių mokslų srities, meno krypties išsilavinimą.

Taip pat turėti ne mažesnę nei penkerių metų vadovaujamo darbo patirtį kultūros srityje.

Kandidatas turėtų būti susipažinęs su Konstitucija, kitais veiklai būtinais aktais bei gebėti juos pritaikyti praktikoje. Taip pat išmanyti Klaipėdos miesto savivaldybės kultūros sklaidos ir plėtros procesus.

Pretendentų prašymų savivaldybė lauks iki liepos 15 d. imtinai. Kandidatai turi pateikti ir Klaipėdos koncertų salės penkerių metų perspektyvinę kūrybinės veiklos programą, atspindinčią įstaigos nuostatuose numatytų tikslų bei uždavinių įgyvendinimą.

Klaipėdos koncertų salė įkurta 2005 m. pavasarį. D.Žičkuvienė jai vadovauja nuo 2006-ųjų. Prieš penkerius metus ji laimėjo konkursą antrai kadencijai. Tada ji buvo vienintelė dalyvė.

Tą kartą savivaldybės specialistai pabrėžė, kad D.Žičkuvienė puikiai vadovauja Klaipėdos koncertų salei.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pirmiausia

Pirmiausia portretas
Šiaip jau seniai laikas iš nuo 1990 m. aukščiausiame Klaipėdos kultūros vadovo poste sėdinčiai p. Laužikienei pasitraukti. Štai jos tai jau tikrai atšipo ir ausys ir viskas. Kodėl gi jai nėra kadencijų? Klaipėdos kultūrai (visokeriopai, ne tik moderniajai) reikia visiškai kitokio, kitaip mąstančio vadovo.

o aš

o aš  portretas
norėčiau , kad ateitų kitas , taip pat kompetentingas žmogus. Per ilgai dirbant "akys pavargsta " :) Reikia " naujų akių ir ausų " , tada galima lyginti kas dirbo geriausiai , o dabar ? Jokio asmeniškumo, tik noras - geriausio klaipėdiečiams.

kalbos žinovams

kalbos žinovams portretas
Ach, mūsų kultūrininkai. "Imtinai" nevartojamas, reiktų keisti Įskaitytinai...
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių