Quantcast

Ieškantiems išskirtinių dovanų – kalėdinė mugė Klaipėdoje

  • Teksto dydis:

Kalėdas šiemet galima pasitikti kitaip: be rūpesčių, ką įdomaus ir išskirtinio artėjančių švenčių proga padovanoti artimiausiems, be skubėjimo ir spūsčių prekybos centruose, su šventine nuotaika, gardžiais kalėdiniais aromatais ir, žinoma, su originaliomis dovanomis. Europos miestuose paplitusi kalėdinių mugių tradicija persikelia ir į Klaipėdą, kur gruodžio 18 d. „Švyturio“ arenoje duris atvers smagiausia kalėdinė mugė visoje Vakarų Lietuvoje.

Nesukite galvos dėl dovanos

Sukate galvą, ką netikėto padovanoti draugams ir artimiesiems didžiųjų metų švenčių proga? Kaip nustebinti brangius žmones ir atrasti dovanas, kurios išsiskirtų po kalėdine eglute? Sukite į Kalėdų mugę Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Gruodžio 18 d. šurmuliuosiančioje mugėje po vienu stogu įsikurs daugiau nei 200 dalyvių. Siūlomas dovanų idėjų spektras išties platus: nuo tradicinių lietuviškų rankų darbo gaminių iki dovanų idėjų, atkeliavusių iš tolimiausių kraštų.

Originalios dovanų idėjos

Jūsų patogumui mugė bus padalyta aukštais. Pirmajame mugės aukšte netradicinių dovanų idėjomis dalinsis profesionalios egzotinių kraštų kosmetikos gamintojai, ekologinių šventinių saldumynų, natūralių maisto produktų gamintojai, šventinės atributikos, knygų, nematytų Kalėdinių dekoracijų ir rankų darbo dovanų kūrėjai.

Kvapnias dovanas siūlys „KAP KAP“ – eterinių aliejų, augalinių aliejų, aromatų namams prekės ženklas. Išskirtinių aksesuarų mėgėjų lauks papuošalai iš odinių žiedlapių. Šie papuošalai – tai kokybiškos odos gabaliukuose sugulusios mintys ir gražiausi linkėjimai, kurių braižą atpažįsta daugelis. Dovanas mažiausiems siūlys rankų darbo žaislų, „Teddy“ meškiukų, profesionalios kosmetikos kūdikiams ir vaikams kūrėjai. Smagurių lauks saldžios dovanos: ukrainietiški saldumynai, šimtalapiai, šakočiai ir kiti rankomis pagaminti gardėsiai. Taip pat galėsite įsigyti lietuviškų vaistažolių ir į tolimiausius kraštus nukeliančių prieskonių iš tolimųjų Rytų.

Antrajame aukšte šurmuliuos mados mugė, siūlanti išskirtines dovanų idėjas ne tik artimiesiems, bet ir sau: kad didžiųjų švenčių maratone atrastumėte laiko nustebinti save. Mugėje dalyvaujantys Lietuvos dizaineriai pristatys išskirtinius, netradicinio dizaino ir medžiagų gaminius. Drabužiai, aksesuarai, avalynė – skoningos, išskirtinės dovanos tiesiai iš gamintojų rankų.

Kalėdų miestelis po vienu stogu

Mažųjų mugės svečių „Švyturio“ arenoje lauks Kalėdų dirbtuvėlės. Kol tėveliai ieškos išskirtinių dovanų, mažieji mugės lankytojai galės užsiimti šventinių saldumynų gamyba, kalėdiniais žaidimais.

Gruodžio 18 d. organizatoriai kviečia susitikti „Švyturio“ arenoje. Didžiojoje Kalėdų mugėje originaliomis, šiluma ir nuoširdumu alsuojančiomis dovanų idėjomis dalinsis daugiau nei 200 dalyvių. Tad įkvėpimo ir idėjų mugėje ras net visko matęs Kalėdų Senelis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Juk visada buvo mokama.Tai ko nerasote apie kaina?

Anonimas

Anonimas portretas
Juk visada buvo mokama.Tai ko nerasote apie kaina?

R.

R. portretas
10val - 18val :)
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių