Quantcast

Į uostamiestį kruiziniu laivu atplaukia virš 2 tūkst. turistų

  • Teksto dydis:

Šį šeštadienį, rugpjūčio 19 d., pirmą kartą šį sezoną, Klaipėdos uoste prisišvartuos kruizinis laivas „Vision of the Seas“.

Šis 11 denių, beveik 236 metrų ilgio laivas šiuo metu priklauso "Royal Caribbean International" kruizinei kompanijai.

Kruiziniame laineryje įrengta 1024 įvairiausio tipo kajutės, 7 restoranai bei barai, kazino, teatras, 4 skirtingos pramogų zonos, 13 įvairiausių tipų baseinų, vaikų bei jaunimo pramogų zona, SPA bei sveikatingumo centras, sporto klubas.

Su laineriu „Vision of the Seas“ į mūsų miestą atvyksta 2276 keleiviai iš 62 pasaulio valstybių. Dauguma iš JAV, Kanados, Didžiosios Britanijos, Ispanijos, Meksikos. Kaip visuomet dalis išvyks į organizuotas ekskursijas, kurių metu aplankys Kuršių neriją, Palangą, susipažins su Klaipėdos miestu.

Laineris uoste bus nuo 15.30 iki 22.30 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nesvarbu

Nesvarbu portretas
to aha. Kam jiems kažką pirkti? Tame laive yra viskas, ko jiems reikia. Ką mes jiems galim pasiūlyti?

Saulė

Saulė portretas
Reklamuokime daiugiau Nidą, Palangą. Tokie gražūs kampeliai, kad tikrai ne kiekvienas japonas ar amerikietis tokių yra matę. Tagul aplanko ir grįžęs kitiems tautiečiams papasakoja. Reikia mums turistų, ne tik Vilniui...Klaipėda tikrai neturi ką parodyti. Kartais eidama iš prieplaukos pažiūriu į mūsų miestą svečio akimis. Baisu: sovietiniai namai, senamiestis ir Manto gatvė nykūs, neremontuoti. ,,Ačiū'' Klaipėdos valdžiai. Kodėl Kaunas gražėja ne dienomis , o valandomis. Jau nekalbu apie Vilnių, kuris per 10 metų pavirto nuostabiu europietišku miestu. Reiškia nuo valdžios priklauso. O Klaipėdos valdžiai ne tas rūpi. Tad rodykime Nidą, Palangą ir apsimeskime, kad jie mūsų

Aha

Aha portretas
atplaukia prisiperka magnetuku ir išplaukia:DDD)
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių