Quantcast

Į uostamiestį atplaukė du kruiziniai laivai

  • Teksto dydis:

Antradienį Klaipėdoje lankosi du kruiziniai laineriai  – "Mein Schiff 4" ir "Seven Seas Voyager". Abu laivai į uostą atvyko 7 val.  Laivas "Mein Schiff 4" buvo švartuojamas kruizinių laivų krantinėje. Juo į Klaipėdą atvyko 2557 turistai, iš kurių didžioji dauguma – iš Vokietijos, Austrijos, Šveicarijos ir kitų šalių.

Daugiau nei 1500 turistų pasirinko organizuotas ekskursijas po Klaipėdą, Palangą, Kuršių Neriją, Šilutės regioną. Turistai taip pat lankosi Klaipėdos mažosios Lietuvos istorijos muziejuje, važinėjasi riedžiais Palangoje ir pirmą kartą nedidelė grupelė turistų pramogauja KAR KAR parke. Laivas uoste bus iki 18 val.

Centriniame Klaipėdos terminale pirmą kartą šį sezoną prisišvartavo laineris "Seven Seas Voyager". Tai prabangus, 6 žvaigždučių laivas, kuriame į kainą įskaičiuotos net ekskursijos uostuose. Šiuo laivu į Klaipėdą atvyko 694 keleiviai, iš kurių daugiau nei 600 užsiregistravo dalyvauti ekskursijose po Klaipėdą, Juodkrantės raganų kalną, Palangą, Platelių šaltojo karo muziejų, Kretingą bei Lapių kaimą. Laivas uoste bus iki 16 val.

Atvykusius miesto svečius Teatro aikštėje pasitiko liaudies amatų jomarkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių