Quantcast

Gyventojai galės patuštinti spintas

Klaipėdiečiai kviečiami atsikratyti jiems nereikalingų daiktų.

Nedėvimus, tačiau gerus drabužius, avalynę, žaislus ar patalynę miestiečiai galės atnešti į Minijos gatvėje esantį turgelį.

Trečią kartą organizuojama nemokama rūbų dalijimo akcija vyks paskutinę mėnesio dieną – balandžio 30-ąją.

Anot jos organizatorių, visuomeninės organizacijos Pokyčių bendruomenės fondo atstovų, vieniems iniciatyva taps pavasariniu apsivalymu, kitiems – pagalba buityje.

Surinkti rūbai bus išdalyti daugiavaikėms šeimoms, vienišiems tėvams, bedarbiams, neįgaliesiems ir tiems, kuriems labiausiai reikalinga parama.

Akcija vyks šeštadienį nuo 12 iki 14 val. Minijos gatvėje 137A.

"Laukiami visi turintys ką atiduoti bei finansinių sunkumų patiriantys gyventojai. Tiesa, galima atnešti ne tik drabužių, bet ir indų, kitų namų buičiai reikalingų, veikiančių daiktų. Žmonėms tai tikrai pravers", – sakė idėjos iniciatorius Sulupės seniūnaitis Saulius Liekis.

Jo žodžiais, nebe pirmą kartą rengiama akcija pasiteisino, todėl ateityje tai veikiausiai taps tradicija.

Visą šią savaitę – nuo šiandien iki penktadienio klaipėdiečiai, negalėsiantys atvykti šeštadienį, raginami atnešti drabužius į Klaipėdos miesto savivaldybės viešosios bibliotekos Kalnupės filialą.

"Pirmąjį kartą renginį organizavome tik turgelyje, todėl norinčiųjų atsikratyti nereikalingų daiktų buvo bemaž šimtas. Vėliau visą savaitę žmonės galėjo nešti rūbus į biblioteką, tad sulaukėme labai daug, tempė ir dideliais maišais. Tai ne tik gera proga atlaisvinti spintas, bet ir nuveikti ką nors gera", – įsitikinęs pašnekovas.

Kaip pabrėžė idėjos autoriai, labiausiai reikalingi – vaikiški drabužėliai, nes akcijoje dalyvauja jaunos šeimos ar vienišos mamos, kurių finansai – labai riboti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Saulus Liekis

Saulus Liekis portretas
Iš anksto paramą galite atnešti balandžio 25, 26, 28, 29 dienomis į Kalnupės biblioteką Kalnupės g. 13. Arba visa parama rūbais visada priima Socialinės paramos centras Taikos per 76. Rūbai ir daiktai vaikams priimami Šeimos ir vaiko gerovės centre Turgaus g. 22

audra po kaldra

audra po kaldra portretas
Ar yra tokia įstaiga, kur daiktus galima atnešti kada nori? Laikas nepatogus.

Norėčiau, kad

Norėčiau, kad portretas
Nors po kelis eu būtų galima parduoti...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių