Quantcast

Greičio matuokliai pakeitė kryptį

Nedrausmingiems vairuotojams eismo saugumo sergėtojai spendžia naujus spąstus – praėjusią savaitę persukti vadinamieji radarai. Nuo šiol kai kur jie veiks priešinga nei buvo kryptimi.

Dabar vairuotojai turėtų būti atidesni Liepojos gatvėje. Čia bus fiksuojamas automobilių, riedančių miesto centro link, greitis.

Klaipėdoje yra penki greičio matuokliai ir 18 stovų, kur jie gali būti sumontuoti. Trys migruoja 13-oje vietų, du – penkiose.

Pokyčių yra ir Taikos prospekte, ties Naujuoju turgumi. Čia taip pat vietomis sukeisti dviejų skirtingų krypčių matuoklių mechanizmai.

Uostamiesčio savivaldybė įsigis du naujus, modernius radarus. Tam buvo skelbtas viešasis konkursas.

Šiuos modernius greičio matuoklius, kuriems nereikėtų specialių stovų, bus galima sumontuoti prie apšvietimo stulpų, virš gatvėse esančių šviesoforų konstrukcijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gaila visų. :/

Gaila visų. :/ portretas
Anonimas, jei važiuoja mieste 70km/h greičiu tai ir skundžiasi, kad visko per daug ir riboja jų GREITĮ. Kiti net nežino kas yra praleisti pėsčiuosius, važiuoja ant viršaus ir viskas, nors ir diena, ir niekas pėsčiųjų neužstoja. O apie dešinės rankos taisyklę net patyliu... Baisiai gaila, kad policijos Klaipėdoje LABAI, LABAI, LABAI mažai. :/

Ruslanas

Ruslanas portretas
Bet jai pries tuos naujus radarus kurie bus kabinami betkur nebus zenklo ispejancio apie greicio matuokli tai ju uzviksuoti pazeidimai nieko verti

Anonimas

Anonimas portretas
Dar ir dar ir dar daugiau greicio matuokliu, kalniuku ir visko kitko kad vidutinis greitis mieste butu 30km/val
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių