Quantcast

Grafikus pakoregavo ir mokslo metai

Dalis miesto viešojo transporto jau pradėjo kursuoti vasaros ritmu, tačiau tai – dar ne visi pakeitimai. Kiti keleivių laukia nuo birželio 16-osios.

Paprastai miesto autobusų vasaros tvarkaraščiai įsigaliodavo nuo birželio. Šiemet viešojo transporto organizatoriams pakeitimus teko įgyvendinti dviem etapais. Tai lėmė pratęsti mokslo metai.

Pirmieji miesto viešojo transporto grafikų, trasų pokyčiai jau įsigaliojo. Tradiciškai dažniau miesto autobusai ir maršrutiniai taksi kursuoja į paplūdimius.

Vasaros sezonui sugrąžintas 4A autobusas. Tačiau keleiviai turėtų atkreipti dėmesį į pakoreguotą jo trasą. Kadangi Pamario gatvė rekonstruojama, o eismas joje komplikuotas, 4A autobusas veš iki Girulių geležinkelio stotelės ir čia lauks keleivių.

Dėl situacijos Pamario gatvėje pakeistas ir 24-ojo autobuso maršrutas. Jis tapo žiediniu. 24  autobusas Karklę pasieks įprasta trasa, o iš jos į „Universiteto“ stotelę grįš per Klaipėdos rajone esančius Dargužius, Kunkius, Kalotę, o, privažiavęs miestą, – Medelyno, Liepojos gatvėmis.

Jau dažniau kursuoja į paplūdimius vežantys 6, 6E autobusai. Ne tik darbo dienomis, bet ir savaitgaliais. Tačiau laikinai neliko 6A autobuso maršruto.

Suklusti turėtų ir viešojo transporto, kuris gyventojus veža Šilutės plentu, keleiviai. Vasaros sezonu nevažiuos 5A autobusas, 2B. Kiek rečiau nei šaltuoju metų laiku kursuos 2, 5, 15  autobusai. Šie pokyčiai jau įsigaliojo.

Nežymiai pakoreguoti ir Minijos gatve važiuojančio viešojo transporto tvarkaraščiai. Rečiau kursuoja 9 autobusas. Taip atkreipiamas dėmesys, kad nuo šios vasaros kasdien po du kartus keliamas Pilies tiltas. Tuo laiku 9  autobusas nukreipiamas Tiltų gatve.

Didžioji dalis viešojo transporto rieda Taikos prospektu. Kol kas čia įsigaliojo nežymūs pokyčiai. Pasikeitė maršrutinių taksi M5, M6, M8 grafikai. Kiek pavėlinta jų darbo pradžia.

Pakeista M5 maršrutinio taksi trasa. Ji pratęsta iki "Senosios Panevėžio" stotelės, kad gyventojams būtų patogiau. Iki šiol šis maršrutinis taksi važiavo iki "Miško" stotelės Šiaurės prospekte.

Patogesnis vasaros savaitgaliais tapo susisiekimas su Dituva ir Vaiteliais.

Dar viena pakeitimų, kurie būdingi vasaros sezonui, dozė įsigalios nuo birželio 16 d. Šį kartą bus pakoreguoti viešojo transporto, kuris kursuoja Taikos prospektu–Herkaus Manto gatve, grafikai.


Šiame straipsnyje: autobusaigrafikasvasarapajūrys

NAUJAUSI KOMENTARAI

klkt

klkt portretas
Maršrutų grafikų sudarinėtojai tikrai viešuoju transportu nesinaudoja. Visiškas chaosas

Anonimas

Anonimas portretas
Tai prasau pakoreguokit esamus grafikus autobusu stotelese!!!!Taip pavelavau i stoti...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių