Quantcast

„Gesinamas gaisras“ dėl maršrutinių taksi

Ketvirtadienio rytą prieš Klaipėdos miesto tarybos posėdį didžiąją dalį savivaldybės automobilių aikštelės užėmė maršrutiniai mikroautobusai. Jų vairuotojai laukė politikų sprendimo dėl savo ateities.

Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas nepabūgo susitikti su klaipėdiečiais, kurie daugeliui netikėtai neteko dešimtmečius turėto darbo, kai rugsėjo 4-osios popietę buvo paskelbta, kad miestas su jais nutraukia sutartis ir maršrutinių paslaugų jau nuo rytojaus nebereikia.

„Jų klausimas, kada galime pradėti dirbti, man labai suprantamas. Todėl prašyčiau, kiek įmanoma greičiau pradėti procedūras dėl naujųjų laikinų sutarčių sudarymo ir pasirašymo“, – tarybos posėdyje pareiškė V.Grubliauskas.

Savivaldybės administracijos direktorius patvirtino, kad šiandien, tai yra ketvirtadienį, iki 16 valandos dar priimami prašymai teikti šias paslaugas ir laikinosios sutartys su vežėjais vėliausiai bus pasirašomos ateinantį pirmadienį, o gal net ir šį penktadienį.

Be to, patvirtinta speciali komisija (pirmininkė vicemerė Judita Simonavičiūtė, nariai – Vaida Žvikienė, Aldona Staponkienė, Valdemaras Anužis, Rimantas Taraškevičius, Vladimiras Vlasovas ir Tomas Meškinis), kuri aiškinsis, kaip galėjo atsitikti, kad staiga miestas liko be maršrutinių taksi paslaugos. Savo išvadas ji turi pateikti iki spalio 2 dienos.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

pamąstymui

pamąstymui portretas
ką tokio stebuklingo, kauniečiai gali sukurti Klaipėdoje, ko negalėtų klaipėdiečiai savame mieste? O gal tikslinga būtų skelbti konkursą benrdovėms, visos šalies vieningam viešojo transporto aptarnavimui, su savo transportu ir valstybės nustatyta aptarnavimo kaina?

Anonimas

Anonimas portretas
O ką nustatė komisija, kuri nagrinėjo betvarkę Vasaros estrodoje per dainų šventę? Kažkaip nutiko ir viskas

Teisius

Teisius portretas
o ar teisybė, kad didžiausias Klaipėdos savivaldybės eismo strategas apie eismą nieko neišmano ir pats net vairuotojo teisių neturi ?
VISI KOMENTARAI 21

Galerijos

Daugiau straipsnių