Quantcast

Per festivalį – specialūs maršrutai ir eismo ribojimai

Rytoj bus atidarytas 23-iasis Klaipėdos pilies džiazo festivalis. Siekiant, kad šventės dalyviai patogiai grįžtų namo, bus organizuojami specialūs autobusų maršrutai. Vairuotojai turėtų atkreipti dėmesį ir į eismo ribojimus miesto centre.

Specialūs miesto autobusų maršrutai 88-as ir 170-as bus organizuojami penktadienį ir šeštadienį. Jais keleivius vežančios transporto priemonės kursuoti pradės apie 21.30 val. ir darbą tęs iki 2 val.

88-asis maršrutas skirtas pietinės miesto dalies gyventojams. Šiuo numeriu pažymėtas autobusas važiuos nuo Senojo turgaus iki "Jūrininkų" stotelės Taikos prospektu, Smiltelės, Vingio gatvėmis.

170-asis maršrutas numatytas šiaurinei miesto daliai. Juo riedėsiantis autobusas važiuos nuo "Senamiesčio" iki "Ligoninės" stotelės, Tiltų, Manto gatvėmis, Šiaurės prospektu, Kretingos gatve.

Viešosios įstaigos "Klaipėdos keleivinis transportas" direktorius Gintaras Neniškis priminė, kad Pilies džiazo festivalio metu specialūs papildomi naktiniai miesto autobusų reisai organizuojami kasmet. Siekiama, kad šventėje užsibuvę miestiečiai patogiai grįžtų namo.

"Ši sistema yra pasiteisinusi, ir mes nieko nekeičiame. Juk galime ne tik pagerinti, bet ir sugadinti", – tvirtino vadovas.

Rytoj, pirmąją festivalio dieną, vairuotojų laukia ir eismo ribojimai, bet jie netruks ilgai. Nuo 17.30 iki 18.30 val. dėl "džiazuojančių" jachtų parado bus pakeltas Pilies tiltas. Tad minėtu laiku įstrigti nenorintys vairuotojai turėtų pasirinkti kitą maršrutą.

Miestiečiai turėtų atkreipti dėmesį, kad dėl planuojamo pakelti Pilies tilto keisis ir 9-ojo maršruto autobuso važiavimo trasa. Pilies gatvę jis aplenks.

Į pietinę miesto pusę šio maršruto autobusas važiuos iš pradžių patvirtintu maršrutu, tada – Naująja Uosto, Danės, Tiltų, Galinio Pylimo, Minijos gatvėmis ir grįš į patvirtintą maršrutą.

Į šiaurinę miesto pusę 9-ojo maršruto autobusas keleivius veš patvirtintu maršrutu, tada – Minijos, Galinio Pylimo, Tiltų, Manto, Naujojo Sodo, Naująja Uosto gatvėmis ir toliau – patvirtintu maršrutu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Patenkintas

Patenkintas portretas
O gal nebūkime tokie bėdžiai ir zyzliai ir pasidžiaukime, kad kažkas vyksta, kad inešama kultūros ir garso į mūsų miestelį? Ar čia jau toks nacionalinis bruožas verkti ir skųstis dėl visokių mažmožių?

Anonimas

Anonimas portretas
juk visada atsiras nepatenkintu. o kam blogai isvaziuokit is miesto ir tiek.

Nuoboduliams

Nuoboduliams portretas
Tikrai, klaipėdiečiai-išskirtiniai Lietuvos žmonės, nes jiems viskas nusibododę, nors iš vis mažai kas rimta čia vyksta, ir nieko jiems nereikia,štai, prašom, puikus festivalis už dyką (!!!) , kur žmonės suvažiuoja iš visur, o jiems blogai, geriau tegu niekas nevyksta ir toliau miestas pūna!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių