Quantcast

Eurokomisaras V. Andriukaitis Klaipėdoje aptars sveiką mitybą

  • Teksto dydis:

Šią savaitę Lietuvoje lankosi už sveikatą ir maisto saugą atsakingas Europos Komisijos narys Vytenis Andriukaitis.

Pirmadienį jis viešės Klaipėdoje, kur susitiks su uostamiesčio meru Vytautu Grubliausku ir Vakarų Lietuvos miestų merais, aptars sveikų miestų iniciatyvą, kovos su maisto švaistymu, sveikos mitybos mokyklose ir kitus aktualius klausimus, pranešė Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje.

Lietuvos deleguotas eurokomisaras taip pat vyks į Klaipėdos uostą, kur domėsis jo veikla, vykdomais ES projektais, uosto plėtros planais, bei į gamyklą „Mars Lietuva“.

Klaipėdos universitete V. Andriukaitis dalyvaus susitikime–diskusijoje su visuomene apie Europos Sąjungą ir sveikatos politiką bei kitas aktualijas.

Antradienį eurokomisaras dalyvaus Vilniuje vyksiančiame 21-ajame Fizinės medicinos ir reabilitacijos kongrese.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pensininke

Pensininke portretas
Gerb. Andriukaiti, kodel nuzeminonte seimos gydytoju specialybe ir tuo paciu apsunkinote pacientus. Kai senas zmogus nueini pas seimos gydytoja su sena ligos diagnoze ir negalima gauti sezoninio ligos profilaktikos, o tam dar praeiti reikia gauti daug SIUNTIMU. Tad gydymasis tik su siuntimais. O gal toks europinis gydymo metodas? Kuo ilgiau laiko laukti pas specialistus, tuo geriau ismarinti pensininkus.

Andriukaitis

Andriukaitis portretas
nusižiurėdams i kolxozniku sugebejima lygioj vietoj problemas daryti ir neva jas spresti taippat draudimus gimdyti pats ėmė tep elgtis.Gera but ka anas suryžtu prie ankstesniu nusistatymu ir pratestu savo pradetus kažkadais darbus su daktaru korupcija ar vaistininkais

????

???? portretas
ir vėl pensininkų aimanos ir vėl juos nuodija ir badu marina.Kada šis sovietinis "elitas" išnyks?
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių