Quantcast

„Eglės“ sanatorija maloniai stebino klaipėdiečius

Penktadienį uostamiestyje startavusioje parodoje uostamiesčio gyventojų dėmesį prikaustė dalyvaujanti  „Eglės“ sanatorija, leidžianti pasijusti it viešnagėje Birštone ar Druskininkuose. Gyventojai čia gali ne tik apžiūrėti tikro purvo pripildytą vonią, bet ir išbandyti modernią diagnostinę bei gydymo aparatūrą, susipažinti su gaminiais iš gintaro ar sudalyvauti loterijoje be pralaimėjimo.

Prisistatė „Eglės“ sanatorija

Jau ne pirmus metus rengiamoje parodoje „Sveikata ir ekologija“ šiemet dalyvauja ir Birštone bei Druskininkuose veikianti „Eglės“ sanatorija.

Parodos dalyvius pasitinka tikrų tikriausia sanatorijos registratūra, įsikūrusi pačiame parodos centre. Čia apsilankiusiuosius nuo penktadienio iki sekmadienio vilios loterija be pralaimėjimo.

Jos metu kiekvienas dalyvis iškart gali laimėti po vieną procedūrą Druskininkuose arba Birštone įsikūrusiose „Eglės“ sanatorijose.

Taip pat varžomasi ir dėl didžiojo prizo – išskirtinio savaitgalio liukso klasės apartamentuose su 5 gydomosiomis bei SPA procedūromis.

Konsultuoja gydytojai

Vėliau kelionę po sumažintą sanatoriją tęsdami parodos lankytojai kviečiami pasitikrinti prietaisu „Theracell 1000“.

Šis prietaisas aukšto intensyvumo impulsais nustato, kurioms kūno dalims reikalingas gydymas ar terapija.

Išsityrę „Theracell 1000“ parodos dalyviai iš sanatorijos gydytojų sulaukia visų atsakymų į juos dominančius klausimus.

Keliaujant toliau siūloma išbandyti smūginės bangų terapijos prietaisą, efektyviai malšinantį minkštųjų audinių skausmą.

Pasijuto it po treniruotės

Klaipėdiečiai, kuriuos vargina kojų kraujotakos sutrikimai ar nuolat šąlančios galūnės gali išbandyti limfodrenažines kojines.

Vienas populiariausių sanatorijos pristatytų įrenginių – vibracinės terapijos prietaisas. Užlipę ant vibruojančios plokštės parodos dalyviai gali atlikti įvairius, aktyvaus judėjimo nereikalaujančius, tačiau efektyviai raumenis stiprinančius pratimus.

Penktadienį neretas išbandęs šį prietaisą tikino pasijutęs it po treniruotės sporto klube, nors ant vibruojančios plokštės praleido vos kelias minutes.

Laukia ir purvo vonia

Baigiant pasivaikščiojimą ir pažintį su „Eglės“ sanatorija ir vaišinantis natūralia vaistažolių arbata parodos lankytojų akis bemat prikausto tikro tamsiojo purvo pripildyta vonia.

Pirmosiomis parodos dienomis netrūko norinčiųjų išbandyti gydomąjį purvo poveikį – daugelis juo tepė rankas ar veidą.

Greta purvo vonios galima susipažinti ir su baltuoju purvu, jo čia stūkso didelis indas, todėl, „Eglės“ sanatorijos komandos teigimu, jo pakaks visą savaitgalį ir visiems norintiems.

Baigiant kelionę po sumažintą sanatoriją lankytojai kviečiami susipažinti ir 2014-aisiais Lietuvos metų gaminio apdovanojimą pelniusiu „Gintaro SPA“ bei su nuolaida rezervuoti poilsį „Eglės“ sanatorijoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių