Quantcast

Dienraščio prenumeratoriams – „Vasaros gidas“

Atostogaujančiųjų ir pramogaujančiųjų pagalbininkas – žurnalas "Vasaros gidas" penktadienį  pasiekė ir dienraščio "Klaipėda" prenumeratorius. Tikimasi, kad leidinys skaitytojams padės suplanuoti atostogas ir dar geriau pažinti gimtąją šalį.


 

Atostogaujančiųjų ir pramogaujančiųjų pagalbininkas – žurnalas "Vasaros gidas" penktadienį  pasiekė ir dienraščio "Klaipėda" prenumeratorius. Tikimasi, kad leidinys skaitytojams padės suplanuoti atostogas ir dar geriau pažinti gimtąją šalį.

Dienraščio "Klaipėda" rinkodaros projektų vadovė Monika Saltonė pasakojo, kad "Vasaros gidas" – išskirtinis tokio pobūdžio leidinys Lietuvoje.

"Manau, kad tai įvertino ir laikraščio prenumeratoriai. Jie jau kuris laikas skambina į redakciją, norėdami sužinoti, kada žurnalas pasieks jų pašto dėžutes. Šis ažiotažas dar kartą įrodo, kad "Vasaros gidas" yra skaitomas, mėgstamas ir laukiamas", – kalbėjo M.Saltonė.

Rinkodaros projektų vadovė pabrėžė, kad leidinį nemokamai gauna tik dienraščio "Klaipėda" prenumeratoriai. Anot jos, tai nuoširdi dovana ištikimiems laikraščio skaitytojams.

"Tačiau tiems, kurie neprenumeruoja dienraščio, nusivilti nereikėtų. Už patrauklią kainą leidinį spaudos kioskuose bei prekybos centruose turės progą įsigyti ir visi norintieji. Tokia galimybė žmonėms suteikiama pirmą kartą. Anksčiau žurnalu prekiaujama nebuvo. "Vasaros gido" kaina – itin patraukli. Ji siekia tik 1 eurą 70 centų", – pasakojo M.Saltonė.

Šio šiltojo sezono palydovas – "Vasaros gidas" pagardintas išskirtiniais prieskoniais. Žurnalo redaktorės Astos Dykovienės teigimu, šį kartą leidinyje buvo siekiama pateikti šiek tiek kitokį požiūrį į vasaros atostogas. Anot jos, šių metų šiltojo sezono šūkis: "Atostogos Lietuvoje ne tik smagios, bet ir labai įdomios".

A.Dykovienė pasakojo, kad šio žurnalo straipsniai – labai netikėto pobūdžio. Juose pateikiama anksčiau mažai kam girdėta ir intriguojanti informacija apie tokius šalies kampelius, kurie nustebins net visko mačiusius keliauninkus. Kitaip atskleisti buvo ir pajūrio kurortai, kuriuose kasmet galima atrasti kažką naujo ir kūrybiškai praleisti atostogas ar savaitgalius.

A.Dykovienei antrino ir M.Saltonė, teigdama, kad žurnale galima rasti visą vasarai bei atostogoms reikalingą informaciją – daugelio miestų renginių programas, patraukliausius turizmo maršrutus, spalvingomis fotografijomis iliustruotų straipsnių, kurie galės tapti įkvėpimu naujų lankytinų vietų beieškantiems žmonėms.

"Be to, ir leidinio kaina – itin patraukli, o naudingos ir įdomios informacijos – išties daug", – kalbėjo rinkodaros projektų vadovė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių