Quantcast

Dėl vyro palikimo – mūšis

Dėl palikimo susikibo trys vos prieš daugiau nei mėnesį mirusio vyro gyvenimo moterys. Mūšis dėl turto ir dėl antikvariniais baldais apstatytos sodybos persikėlė net į televiziją. Laidos "24 valandos" filmavimo komandai teko laužti namo vartų spyną, kad paskutinioji mirusiojo vyro mylimoji patektų į namus.


 

Dėl palikimo susikibo trys vos prieš daugiau nei mėnesį mirusio vyro gyvenimo moterys. Mūšis dėl turto ir dėl antikvariniais baldais apstatytos sodybos persikėlė net į televiziją. Laidos "24 valandos" filmavimo komandai teko laužti namo vartų spyną, kad paskutinioji mirusiojo vyro mylimoji patektų į namus.

Klaipėdoje turėjo kioską

28 metais vyresnį mylimąjį Petrą Klaipėdos rajono gyventoja Polina (pavardė neskelbiama laikantis Nepilnamečių apsaugos nuo neigiamo viešosios informacijos poveikio įstatymo nuostatų) vadina savo vyru, nors pora ir nebuvo susituokusi.

Moteris aiškina, kad mažiausiai dvejus metus ji su vyru gyveno jo name viename nedideliame rajono miestelyje.

Moteris vyrui pagimdė garbanių sūnų, kuriam dabar jau dveji metukai, ir tikina, kad miręs vyras testamentu išreiškė savo valią.

"Namas, mašina ir kioskas Klaipėdoje, kaip ir visas turtas name, testamentu buvo paliktas sūnui. Testamentas buvo parašytas prieš mirtį. Vyras gulėjo ligoninėje. Vasario 3 dieną jis parašė testamentą, o mirė vasario 7-ąją, labai staiga", – tikino Polina.

Dingo šviestuvai nuo lubų

Moteris prisipažino, kad po vyro mirties ji savaitę gyveno pas mamą. Vieną dieną atvykusi prie gyvenamojo namo vartų rado svetimą spyną.

"Buvusios vyro dvi žmonos ir dukra iš pirmosios santuokos pakeitė spynas. Kol manęs nebuvo, iš namų dingo auksiniai papuošalai, apie 10 tūkst. eurų ir mano tėvo duoti 25 tūkst. litų. Išnešta buitinė technika, net šviestuvai nukabinėti, dingo vaikų ir mano rūbai. Labiausiai gaila vaikų nuotraukų. Turiu sūnų ir iš pirmosios santuokos, – žaislus ir tuos pasiėmė. Visi mano ir vaikų dokumentai prapuolė. Židinyje radau krūvą popierių nuodėgulių", – pasakojo Polina.

Nors ši Klaipėdos rajono gyventoja ir turi vyro parašytą testamentą, kuriame nurodyta, ką palieka jų vaikui, pretenzijų į turtą turi ir kitos Petro moterys.

Išskyrė jaunesnė

25 metus su vyriškiu nugyvenusi Laima aiškina, kad tai ji laidojo velionį, o ne naujoji vyro draugė.

"Ji dirbo pas mus pardavėja. Pati jai šansą suteikiau, įdarbinau. Kada ji su mano vyru ėmė burkuoti, sunku net pasakyti. Tačiau, kai jam pasakė, kad pastojo, vyras man garbingai prisipažino. Jei ne vaikas, nebūtume išsiskyrę. Jis pasakė, jog dėl sūnaus skirsis ir gyvens su ja", – pasakojo antroji Petro žmona.

Moteris teigė, kad išsiskyrė taikiai.

"Advokatė net manė, kad mes dėl mokesčių skiriamės, esą fiktyviai. Namą jam palikau, kaip ir kitus pastatus, penkis garažus ir mašinas. Yra dar parduotuvė Klaipėdoje. Kodėl viską jam? Viską palikau mylimam vyrui. Jei iš tiesų, širdyje aš netikėjau, kad jis su ja gyvens. O ir mane dar lankydavo visą tą laiką", – kalbėjo moteris.

Laima atskleidė, kodėl alkoholio mėgėju nebuvęs jos vyras staiga ėmė išgėrinėti.

"Juk Petras man prisipažino, kad po skyrybų susiprotėjo padaręs klaidą. Pats pasakė, kad dėl to ir gerti ėmė. O štai žmogaus jau ir nebėra tarp gyvųjų. Ar tai nėra žiauru?" – verkdama kalbėjo antroji Petro žmona Laima.

Planavo atidaryti aludę

Kone trimis dešimtmečiais jaunesnė varžovė aiškina priešingai.

"Mes kūrėme bendrą ateitį. Jis prisipažino, kad nori vaiko ir nori moters, kuri jo nepaliktų iki pat senatvės", – kalbėjo Polina.

Ji įtikinėjo, kad su vyru planavo uostamiestyje atidaryti aludę, gyvenamojo namo pietinėje pusėje buvo įrenginėjama oranžerija, visą vasarą prie namo dirbo statybininkai.

"Šiaip sau žmonės tokių planų nekuria", – tikino moteris.

Tačiau palikta antroji žmona meta akmenį į jaunesnės varžovės daržą: "Ji jo net nelaidojo, laidojome mes".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Traksai zino

Traksai zino portretas
Nu ner ko Traksu grazuolei draskytis biski nuo nervu vaistu pagerti reikia, o ka ten i garazus vezei :)

:D

:D portretas
nereik daug proto tureti,kad nieko nelaimes, juk viskas vaikui parasyta! Beprasme kova..

.....

..... portretas
oksana saunuole as palaikau tave barakudom nevalia per du metus pragyvenus kazka sakyti kad ten jos ir vaiko.kovok ir nepasiduok
VISI KOMENTARAI 25

Galerijos

Daugiau straipsnių