Quantcast

Dėl slidaus kelio – virtinė avarijų

Klaipėdos apskrityje iškritęs gausokas sniegas tapo pamoka vairuotojams. Pranešama, kad dėl slidžios kelio dangos mieste šeštadienį įvyko kelios avarijos, o rajone keli automobiliai nulėkė nuo kelio.

Naktį iš penktadienio į šeštadienį sniegu uždrėbti keliai net ir prašvitus kai kur buvo sunkiai įveikiami. Šeštadienio rytą gausiai ėmė snigti Palangos apylinkėse ir Būtingėje.

Kelyje Klaipėda-Liepoja du automobiliai nulėkė į griovį. Automagistralėje Klaipėda-Kaunas taip pat vienas automobilis trenkėsi į atitvarus.

Klaipėdos Kelių policijos biuro budėtojai situacijos nedramatizuoja, tačiau pripažįsta, kad mieste šeštadienį būta avarijų.
Vienos iš jų metu nukentėjo pėsčioji. Tačiau skaudžių nelaimių išvengta.

Klaipėdoje gatvės pradėtos valyti nuo 9 val. ryto. Kelininkai gausiai barsto gatves, tačiau pripažįstama, kad vietomis kelio danga yra slidi.

Klaipėdos rajone regioniniai keliai taip pat yra slidūs.

Sinoptikai prognozuoja, kad šeštadienį pavakare Klaipėdos apskrityje vėl laukiama gausių kritulių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

klaipedietis

klaipedietis portretas
Grizinejau is kauno penktadienio vakara, autostradoje apie 20:45 mazdaug 30 KM iki Klaipedos jau prasidejo ziauri puga. Snigo tiek kad nesimate kelio, masinos vaziavo mazdaug 45-50km/val. greiciu, kitaip nulektu nuo kelio nes praktiskai jokiu veziu nebuvo ir vos matesi kaires juostos atitvaru atsvaitai. Va cia as suprantu reikia atidumo ir igudziu. O tai kad mieste siek tiek pasnigo tai nieko baisaus tame nematau. Beto, kasmet aiskina kelininkai kad tik pradedant ar ipusejus pugai ar sniegui niekas jum gatviu nevalys ir nebarstys kadangi uz pusvalandzio vel reikes ta pati daryti. paprastai pradeda valyti baigus snigti.

to Hmm

to Hmm portretas
bet praleki jau leciau,o tai jei nebutu kalneli pralektum kaip eolinis budulis ir 70 per valandele

kelininkas

kelininkas portretas
pabraukau bybiu per sniega, va jum ir nuvalyta
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių