Quantcast

Dėl gatvės remonto – spūstys

Pastarosiomis dienomis vakarinio piko metu prie geležinkelio viaduko per Manto gatvę nusidriekia automobilių eilės, važiuojant nuo miesto centro į šiaurę.

Spūstys susidaro ir Manto gatvėje, ir nuovažoje, vedančioje į šią arteriją. Kamšatys susidaro ir J.Janonio gatvėje, kuria vairuotojai bando išvengti transporto spūsties.

Pastaroji kyla dėl remonto darbų. Pastarosiomis dienomis dalinis dangos remontas vyko ties Manto ir Parko gatvių sankryža. Uždaryta tai viena, tai kita eismo juosta.

Vairuotojai piktinosi, kodėl darbai atliekami piko metu.

Atkreiptas dėmesys, kad, uostamiesčio vadovams ir kitų institucijų atstovams prieš mėnesį svarstant transporto spūsčių problemą, sutarta, kad visi remonto darbai: ženklinimas, asfaltavimas, valymas ar bortų dėjimas pagrindinėse magistralėse negali būti atliekami piko valandomis.

Klaipėdos savivaldybės Miesto ūkio departamento direktorius Liudvikas Dūda tvirtino, kad šiuo atveju kalba ėjo apie Šilutės plentą ir Baltijos prospektą.

„Apie kitas vietas kalbėti tada buvo neaktualu“, – tvirtino vadovas.

Anot L.Dūdos, kelininkai piko metu dirba tikrai ne šiaip sau ar norėdami pykdyti klaipėdiečius. Kitu laiku remontuoti gatvių neleidžia oro sąlygos.

„Tik nelyja ir eina dirbti. Baigiant vėl pradeda kristi lietus. Tiesiog, nėra laiko, kada dirbti. Naktį lyja, dieną išlenda saulė ir eina remontuoti. Priešingu atveju duobės nebus suremontuotos žiemai, o tai tikrai nebus gerai. Kelininkai dirbtų ir naktį, bet kad lyja“, – tvirtino vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pritarenciai

Pritarenciai portretas
Kodel zmones turi buti patenkinti, kai viena pagrindiniu arteriju uzkemsma 4 savaites dienas nedideliems darbams. Cia 100 neukiskumo klausimas ir ta askiai atsake Duda.

Pritariu

Pritariu portretas
Tiek daug besipiktinančių, nepatenkintų, kad peršasi mintis, jog Klaipėdoje išvis geriau nieko nedarytų- miestiečiai nepripratę prie pokyčių. Tai jiems dieną blogai, tai naktį, tai vasarą, kuomet pilna atostogaujančių, tai svečių, tai rudenį ar žiemą... Tarybinė Klaipėda- gražiausias klaipėdiečiui vaizdas.

Anonimas

Anonimas portretas
kur visi kelininkai buvo vasarą kai orai gražus ir dienos ilgos galima dirbti dviem pamainomis ar ponai atostogavo ir viešųjų pirkimų nesuorganizavo laiku kaip su mikriukais kokia apsileidusi valdžia nemoka vadovauti o tik sėdėti ir posėdžiauti bet nieko gero nenuspręsti kada įves baudas už aplaidų darbą
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių