Quantcast

Debreceno aikštėje – nelegalūs prekeiviai

Greta baigiamos naujinti Debreceno aikštės jau įsikūrė nelegalūs prekeiviai. Dirbantys legaliai jau spėjo savivaldybę užversti skundais dėl nelegalių konkurentų. Šiomis dienomis savivaldybės darbuotojams jau pavyko užfiksuoti be tam reikalingų dokumentų įvairiomis gėrybėmis prekiaujančius asmenis.

Viešose miesto vietose prekybos paslaugas teikiantys verslininkai sukilo prieš vasaros gėrybes ar kitokius daiktus nelegaliai pardavinėjančius klaipėdiečius.

„Gavome skundų iš Debreceno aikštėje prekiaujančių verslininkų, kad čia dažnai įsikuria prekybai leidimų neturintys asmenys“, – pasakojo Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Vilius Valys.

Pašnekovo teigimu, šiomis dienomis surengto reido metu skunduose išdėstyta informacija pasitvirtino.

Tikrintojams aikštėje pavyko aptikti kelis senyvo amžiaus klaipėdiečius prekiavusius šio sezono gėrybėmis, jie buvo įspėti.

Būta ir tokių, kurie vos pastebėję kontrolierius akimirksiu pasičiupo savo prekes ir išdūmė.

V.Valys pastebėjo, kad tokie nelegalūs prekiautojai galvos skausmu tampa ne tik pagal nustatytas taisykles dirbantiems verslininkams, tačiau bėdos gali pridaryti ir pirkėjams.

„Nėra aišku kokios tos gėrybės, niekas jų nepatikrina“, – pastebėjo poskirio vedėjas.

Pašnekovas prisiminė, kad kova su nelegaliais prekiautojais tęsiasi jau ilgai. Prieš kurį laiką prie vieno prekybos centrų buvo nuspręsta įrengti paviljoną, kur tokie „vasaros prekybininkai“ ir galėtų įsikurti, tačiau tuomet įrengtose prekybos vietose nepasirodė nė vienas prekeivių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ritamika

Ritamika portretas
Pritariu. Tvarka visiems turi būti tvarka, taip pat ir senutėms. Tegul jos eina į Naująjį turgų pardavinėti savo gėrybes.

Niekselis

Niekselis portretas
Visas bobeles isvaikyti, melynanosius i gydymo profilaktoriuma. Kiek gali gatvese tie zmogeliai stypsoti?

Aiva

Aiva portretas
Palikit senutes ramybej
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių