Quantcast

„Coco“ restobare – nauji skoniai ir išskirtinės linksmybės

Dangės krantinėje įsikūręs azijietiškų ir europietiškų valgių restoranas "Coco" atgimsta ir klaipėdiečiams pristato kalėdinę staigmeną. Jau dabar visus patiekalus iš atnaujinto meniu baro lankytojai gali užsisakyti su 20 proc. nuolaida. Šventinės nuolaidos galios visą savaitę ir ragins atrasti naujus skonius.

Visą savaitę – pigiau

Atsinaujinęs restobaras "Coco" penktadienį pristatė papildytą savo meniu, kurį sudarė vienas tituluočiausių Lietuvos virtuvės šefų iš sostinės. Tad nuo gruodžio 1-osios paragauti visų valgiaraštyje siūlomų patiekalų lankytojai gali pigiau nei įprastai – su 20 proc. nuolaida.

Meniu pristatymo renginį vedė merginų grupės "69 danguje" narė Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, o susirinkusius svečius linksmino populiarios radijo stoties didžėjus Titas Motuzas.

Išskirtinės linksmybių vietos savininkai – klaipėdietis Edgaras Nemas su draugu "Coco" bare šeimininkauja apie mėnesį. Jų žodžiais tariant, atėjo laikas geriesiems pokyčiams.

"Pakoregavus senąjį valgiaraštį ir papildžius jį naujais patiekalais, išėjo geras derinys, patrauklus įvairiems skoniams – mėgstantiems aštrų maistą, vegetarams ar mėsainių gerbėjams. Kol kas vidaus interjero nekeitėme, tačiau pavasarį planuojame atnaujinti lauko terasą ir į tą pačią vietą partempti plaukiojantį vandens pontoną", – apie naujoves užsiminė E.Nemas.

Šėls iki išnaktų

Keitėsi ne tik "Coco" valgiaraštis, bet ir dalis restorano komandos. Maistą baro lankytojams ruoš nemenkos darbo patirties Lietuvos ir užsienio restoranuose turintis virtuvės šefas Darius Petkevičius. Profesionalas gamins ir japonų, kinų, indų, tailandiečių, malaiziečių virtuvių įkvėptus, ir europietiškus valgius, tokius kaip indiškas mėsos patiekalas "Tikka Massala", tailandietiška sriuba "Tom Yum" ar gurmaniškas "Coco" mėsainis.

Nuo šiol jaukia aplinka pasižyminčiame bare savaitgaliais vyks įvairūs renginiai – plokšteles suks didžėjai, klaipėdiečiai susikaus protų kovose, stebės svarbiausias sporto varžybas.

Planuojama, kad savaitgaliais linksmybės užsitęs net iki 3 val. nakties, o jei prireiks – ir ilgiau.

"Turime kokybiškai muzikai reikalingą garso aparatūrą, tad vakarais linksminsimės su didžėjais, o gruodžio 10 d. kviesime į visos Lietuvos mastu vykstantį protmūšį – Hario Poterio kino viktoriną. Teks gerai palaužyti galvą, nes klausimai nebus lengvi", – suintrigavo E.Nemas.

Taip pat gruodžio 9 d. šeimos kviečiamos atvykti į "Coco" Kalėdų eglutės įžiebimą.

Dienos pietūs – ir 18 val.

Dar vienas išskirtinumas – "Coco" bare dienos pietūs tiekiami bet kuriuo lankytojams patogiu laiku nuo 11 iki 18 val. Be sriubos galima rinktis iš trijų skirtingų patiekalų. Pastarųjų kaina įvairuoja nuo 3 iki 5 eurų.

"Tiems, kurie nesuspėja pavalgyti iki 14 val., siūlome alternatyvą – galimybę iki pat vakaro užsisakyti dienos patiekalą už patrauklią kainą", – sakė virtuvės šefas D.Petkevičius.

Restorane taip pat organizuojami privatūs renginiai, gimtadieniai, įmonių vakarėliai įvairiomis progomis. Jau greitai čia vyks ir kalėdinė šventė bei Naujųjų metų sutikimas su kviestiniais atlikėjais.

Ieškantys ypatingų skonių laukiami "Coco" bare, kuris pirmadieniais–trečiadieniais atviras iki 22 val., ketvirtadieniais – iki vidurnakčio, o savaitgaliais ir dar ilgiau. Baro virtuvė praalkusius aptarnaus iki išnaktų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Petriuks

Petriuks portretas
Nu ka ubagai, pavydit?

Anonimas

Anonimas portretas
Puikumelis

Vėtra

Vėtra portretas
Apsileidėliai darkantys Dangės krantinę su savo bakūže.
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių