Quantcast

Buldozeriai dykynę raus kitąmet

Klaipėdoje, Kretingos ir Šviesos gatvių sankirtoje esančioje teritorijoje, jau kitąmet tikimasi pradėti naujos sporto salės su stadionu statybas. Projektuotojai  savivaldybės atstovams pristatė papildytą techninį projektą, mat pirmajame buvo numatyta per mažai vietų aikštyne, pasigesta ir papildomo stadiono apšvietimo.

Neseniai savivaldybės atstovai buvo supažindinti su pakoreguotais techninio projekto sprendiniais.

Anot Klaipėdos savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos Alinos Velykienės, projektuotojų prašyta įrengti papildomų vietų aikštyne, perkelti esamas vietas iš vakarinės stadiono dalies į rytinę, numatyti papildomą apšvietimą krepšinio ir futbolo aikštelėse, įrengti atskirą įėjimą į viešuosius tualetus.

"Projektas jau finišo tiesėje, liko išspręsti keletą techninių klausimų. Statybų pradžią leidžiantį dokumentą tikimės gauti gruodį", – teigė A.Velykienė.

Įrengti naują 500 vietų sporto salę ir rekonstruoti stadioną planuojama iki 2021 m.

Daugiafunkcėje sporto salėje treniruosis rankinio, krepšinio, tinklinio, badmintono žaidėjai.

"Aikštyno plotas palyginti nedidelis, jis bus pritaikytas sportuoti jaunimui", – teigė A.Velykienė.

Bendra projekto vertė siekia 5 mln. eurų. Projektas rengiamas Klaipėdos savivaldybės biudžeto lėšomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Aš portretas
Galvojau,kad man vienam naujasis baseinas baisus,pasirodo ne.

Z

Z portretas
Nesuprantu architektu logikos. Architektai, p. Mureikia, Jums grazu? Didziuojates Svyturio arena, baseinu, dabar dar situo? Kas cia, Klaipedos barokas? Visas miestas kazkoks gelzbetoniniskvadrarudibarokas, t.y. rudziu spalvos, kaip VLRĮ. Kaip suprantu, logika su Mureika - pasiulyk Akropolio deze, gauk approova. Nori Grand Resort Giruliai? Iskirsk miska, pastatyk rudzio spalvos vieno auksto deze, gauk approova.

Ramus

Ramus portretas
Uz 5 melejonus gali ir uz mane pasportuoti....
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių