Quantcast

Baikeriai Teatro aikštėje sieks rekordo

  • Teksto dydis:

Teatro aikštės grindinys pernai atlaikė net 552 motociklų griausmą. Tikimasi, kad šiais metais baikerių susirinks dar daugiau – šeštadienį bus siekiama naujo klaipėdietiško rekordo.

Organizatorių teigimu, šįkart buvo patobulinta ir pati "Memel Motor Rally" programa, kurią pristato "Nesė pramogų bankas" ir MC "Chimeras".

Nuo 15.30 iki 16.30 val. vyks motociklininkų susibūrimas Kruizinių laivų terminale. 16.30 val. plieninių žirgų kolona judės Klaipėdos gatvėmis iki Teatro aikštės.

17 val. joje susiburs daugybė motociklininkų, kurie ne tik sieks naujų rekordų, bet ir dalyvaus ir naujose rungtyse. Planuojama rinkti ilgiausios barzdos "šeimininką", nustatyti, kurio baikerių klubo vėliava didžiausia ir kt.

"Norėjome, kad kuo smagiau laiką leistų ne tik patys baikeriai, bet ir gausiai į tokį sambrūzdį susirenkantys klaipėdiečiai. Juk praėjusiais metais visa Turgaus gatvė ir Teatro aikštė knibždėte knibždėjo žiūrovų, kurie mielai fotografavosi su vasaros sezoną atidarančiais plieninių žirgų savininkais", – tikino organizatoriai.

Griausmingą renginį Teatro aikštėje vainikuos klaipėdiečių rokerių pasirodymas po atviru dangumi, šalia "Irish Nesė Pub", su programa "AC/DC project". Po to miestiečiai ir baikeriai kviečiami į dūzges "Irish Nesė Pub".

"Pažiūrėsime, kam greičiausiai pavyks suvalgyti didelį suvožtinį ir kas bus "kiečiausias" rankų lenkimo varžybose", – kalbėjo renginio organizatoriai.

Anot jų, pernai iniciatyva prisidėti prie Klaipėdos senamiesčio gaivinimo pasiteisino. Tikimasi, kad šie metai – tik antras sėkmingas bandymas įnešti į Teatro aikštę griausmo ir gyvybės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vigantas

Vigantas portretas
Niekaip nesuprantu, kam reikalingi tie tušti beverčiai rekordai? Gal kas nors gali paaiškinti?

Vidas

Vidas portretas
Reikėtų nueiti to griaustinio pasiklausyti
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių