Quantcast

Atnaujins visų mokyklų aikštynus

Po kelerių metų visi Klaipėdos moksleiviai sportuos atnaujintuose sporto aikštynuose. Numatoma, kad jau pirmaisiais metais tam prireiks apie 1,5 mln. eurų.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Saulius Budinas pripažino, kad šiuo metu kai kurių aikštynų būklė anaiptol nėra gera.

Anot jo, rengiama trejų metų programa, kurios metu ketinama atnaujinti visų miesto mokyklų aikštynus.

Savivaldybės administracijos direktorius paaiškino, kad, nustatant, kurių ugdymo įstaigų stadionus vertėtų atnaujinti pirmiausia, situacija įvertinta keliais aspektais.

Nuspręsta atsižvelgti į tai, kokia yra aikštyno būklė, kiek mokykloje ugdoma mokinių ir kurioje miesto vietoje įstaiga įsikūrusi. Siekiama, kad atnaujinant aikštynus jų tinklas būtų plečiamas ir jie būtų patogiai pasiekiami visiems gyventojams.

"Tai liestų ne tik stadionų, bet ir aikštynų, esančių šalia jų, rekonstrukciją. Kai kur mes kalbame apie stadionus, o kai kur reikia sutvarkyti ir pačius aikštynus", – komentavo savivaldybės administracijos direktorius.

Aikštynų atnaujinimo programą dar šiemet žadama pristatyti miesto tarybos kolegijai. Anot S.Budino, skaičiuojama, kad pirmaisiais jos įgyvendinimo metais prireiks apie 1,5 mln. eurų.

Šią sumą bus prašoma numatyti ir kitų metų miesto strateginiame veiklos plane, kuris bus tvirtinamas jau šį gruodį.

Savivaldybės administracijos direktorius pabrėžė, kad prie kelių mokyklų, kur situacija buvo prasčiausia, darbai jau prasidėjo. Kai kur jie bus baigti dar šiemet, o kitose vietose – kitąmet.



NAUJAUSI KOMENTARAI

asmeniskai

asmeniskai portretas
nesusiprateliams bus nauja sunu sikdymo vieta...jiems nieko doro nera...det baudas tokiems....

Arūnas

Arūnas portretas
Pagaliau... Ir tai 3 metais pavėluotai... Poilsio parko visiems nepakanka.

> tvarkykit plskit masinom daugiabuciu kiemus

> tvarkykit plskit masinom daugiabuciu kiemus portretas
Jūsų mašina - jūsų problema. Miestas neprivalo už VISŲ pinigus jūsų automobiliui kurti stovėjimo vietą.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių