Quantcast

V. Zelenskis Klaipėdoje nekoncertavo

Aktorius, prodiuseris, komikas, studijos "Kvartal-95" įkūrėjas bei lyderis ukrainietis Volodymyras Zelenskis, vos prieš kelias dienas išrinktas Ukrainos prezidentu, savo laiku su pasirodymais į Baltijos šalis buvo atvykęs tik kelis kartus, bet ne į Klaipėdą.

Klaipėdietis prodiuseris Algirdas Guzauskas, organizuojantis įvairių Rusijos, Ukrainos, Gruzijos, Latvijos ir kitų buvusių sovietinio bloko valstybių atlikėjų pasirodymus uostamiestyje, pasiteiravus, ar V.Zelenskis kada nors koncertavo Klaipėdoje, perklausė: "Ar naujasis Ukrainos prezidentas? Ne, nekoncertavo."

"Bet jis gvildeno šioms dienoms aktualią temą ir užšoko ant bangos", – pastebėjo A.Guzauskas.

Anot klaipėdiečio, savo pasirodymus su komikų grupe V.Zelenskis dažniausiai rengdavo Rusijoje, taip pat Turkijoje bei Kipro saloje, kur atvyksta nemažai rusakalbių turistų.

Susisiekus su prodiuseriais iš Rygos, paaiškėjo, kad prieš trejus metus V.Zelenskis buvo atvykęs į Rygą.

2016 m. V.Zelenskis Latvijos sostinėje surengė tris nemokamus anonsinius savo pasirodymus tiesiog gatvėje, prie Seimo rūmų, tikėdamas, kad sudomins publiką, ir žmonės atvažiuos jau į mokamą jo koncertą Jūrmaloje.

Tačiau šis marketingo triukas naudos nedavė. Dienraščio žiniomis, V.Zelenskis išsinuomojo salę Jūrmaloje, tačiau žiūrovų į mokamą koncertą susirinko labai mažai.

Tad komikas, dabar jau Ukrainos prezidentas, tada patyrė nemenkų nuostolių. Esą jis mėgino dar sykį atvažiuoti į Latviją, bet ir vėl didesnio žiūrovų susidomėjimo jo pasirodymas nesulaukė.

Teigiama, kad V.Zelenskis nebuvo labai žymus ir populiarus komikas, kaip teigiama dabar. Jis esą niekada neprilygo Andrijui Danilko, labiau žinomam Verkos Serdiučkos pseudonimu.

Nepaisant to, prezidento rinkimus Ukrainoje V.Zelenskis laimėjo triuškinamu rezultatu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė

nuomonė portretas
V> Zelenskis pasirodė Rygoje o Jurmaloje buvo nupirkta tik pusė salės ir dalis kvietimai . Mano draugas taip pat gavo keletą. Programa nesužavėjo nė Rygos ruselių nė svečių. Jo žvaigždė pradėjo silpti jau tada todėl ir pasuko į prezidentus.

Li

Li portretas
2016 m Jūrmaloje vyko zelenskio liga smeha it kvartal95 pasirodymai paziurekit youtube pilna vasaros estrada klounai rasantys

Nerijus

Nerijus portretas
Nu ir kas, kad nekoncertavo. Ka ziurovai dabar galetu girtis. Reikia tiketis, kad rado savo nisa- prezidentauti.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių