Quantcast

Uostamiestyje švenčiama Tarptautinė žvejo diena

Penktadienio rytą Klaipėdoje startavo Tarptautinei žvejo dienai skirti renginiai. Jau antrą kartą meškeriotojus ir aktyvaus poilsio mėgėjus suburianti šventė uostamiestyje šurmuliuos iki pat sekmadienio.

Visą dieną Danės krantinėje nuo Pilies tilto iki Šiaurinio rago veikia mugė, kur prekybininkai pardavinėja rūkytą, šviežią žuvį ir kitus gaminius. Tuo pat metu vyko sportinės žūklės klubo „Kurėnas“ organizuojamos mėgėjiškos žūklės varžybos, įvairūs žaidimai, vikrumo ir jėgos atrakcijos, laipiojimas uolomis bei kitos linksmybės.

Žvejų šventė oficialiai prasidėjo atidarymu Kruizinių laivų terminale. Koncertuoja tokios grupės kaip „FUNKY“, „Biplan“, vokalistas Edgaras Lubys.

Šeštadienį šventėje ypatingas dėmesys bus skiriamas įvairių rūšių transporto gerbėjams. 11 val. Kruizinių laivų terminale prasidės senovinių automobilių „Seni kibirai“ paroda, o vidurdienį aktyviausi poilsiautojai galės sudalyvauti vandens dviračių slalomo varžybose.

Taip pat 10 val. Klaipėdos šiauriniame mole vyks žvejų, negrįžusių iš jūrų, pagerbimas, o 13-18 val. smalsuoliai galės lankytis žvejybiniuose laivuose „Žvejų krantinėje“.

Šventinės linksmybės bus apėmusios Klaipėdą visą dieną, o ją užbaigs koncertas „Lik sveika Klaipėda – Sveiki sugrįžę žvejai“ ir audringos dūzgės.

Ištvėrę iki pat paskutinių „Tarptautinės žvejo dienos 2016“ renginių, poilsiautojai sekmadienį dar galės pasilinksminti linksmosiose karuselėse ir atrakcionuose, o popietę praleisti šventės uždarymo koncerte, vyksiančiame Kruizinių laivų terminale.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas

tomas portretas
DANGĖS upė, MONTĖS gatvė. Taip radau, taip ir paliksiu.

nepatenkintas asmuo

nepatenkintas asmuo  portretas
tai pats praščiausias renginys kiek esu dalyvavus ... Organizatoriai nesugeba pritraukti žmonių į jų galva puikų rengini .... dauguma žmonių , net nežinojo kas tai per renginys ... organizatorių lygis yra labai prastas

to Nuomonė

to Nuomonė portretas
oficialaus dokumento isskyrus komunistines blevyzgas deja nera ir blevyzgomis remiasi tie patys zurnalai kurie nori kad tik daugiau butu nebutu sensaciju..kam karsciuotis gerbiamieji parodykit ta iteisinta dokumenta..
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių