Quantcast

Uostamiestyje – mamų vaišių puota

Sekmadienio popietę būrys šeimų rinkosi į uostamiesčio mamos skirtą renginį „Patiekalas kito mamai“. Tradicinės šventės metu netrūko įvairių atrakcijų, nusidriekė ilgas suneštų skanėstų stalas.

Sekmadienio popietę būrys šeimų rinkosi į uostamiesčio mamos skirtą renginį „Patiekalas kito mamai“. Tradicinės šventės metu netrūko įvairių atrakcijų, nusidriekė ilgas suneštų skanėstų stalas. 

Gražiausios pavasario šventės dieną skaisčiai šypsojosi saulė, todėl, nors organizatoriai ir buvo pasirengę, šventės perkelti po stogu neprireikė. Šiemet tradicinis renginys vyko ne Danės skvere, kaip anksčiau, o Klaipėdos kultūros fabrike. Ilgas vaišių stalas driekėsi Kultūros fabriko terasoje.

Šventės pradžioje visas mamas bei susirinkusias šeimas pasveikino Klaipėdos jaunimo teatro aktoriai, užtraukę Motinos dienos simboliu tapusią dainą „Tau, mano mamyte“.

Tuo pačiu artistai pasveikino ir savo mamas – dainavo tiesiai į mobiliuosius telefonus, aktorių pavyzdžiu pasekė ne vienas šventės dalyvis.

Jau tradicine tapusioje šventėje, kaip ir kasmet, būta ir daugiau veiklų: vaikai pūtė burbulus, gamino balionus, šeimos mielai traukė prie specialiai joms įrengtos fotosesijų erdvės bei piešė vieni kitiems ant veidų.

Organizatorių teigimu, jau trečią kartą surengtas renginys ne tik sukvietė smagiai praleisti popietę, bet ir patirti dalijimosi džiaugsmą, o tai esą svarbiausias bendruomenės bruožas.

Uostamiesčio mamas, jų šeimas bei kitus šventės dalyvius linksmino ne tik teatralai, bet ir muzikantai – studija „Grock“, vaikinų grupė „Sirupas“ ir Klaipėdos universiteto studentai.

Pasivaišinę patiekalais ir smagiai praleidę popietę, klaipėdiečiai patraukė į Klaipėdos kultūros fabriko Daugiafunkcę salę, kur Klaipėdos jaunimo teatras dovanojo spektaklį „Batai“ (rež. Valentinas Masalskis).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edita

Edita portretas
Kas buvo šiame renginyje, būtų malonu, kad galėtumėte užpildyti šią anketą, padėdami išanalizuoti šio renginuko pasisekimą: http://apklausa.lt/f/renginio-patiekalas-kito-mamai-ivertinimo-analize-j8fhn3j.fullpage . Iš anksto, visiems didelis AČIŪ. Geros dienos!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių