Quantcast

Tūkstantinė minia Klaipėdoje atsisveikino su SEL

Į Klaipėdos vasaros estradoje vykusį grupės SELkoncertą dar likus kelioms valandoms iki renginio pradžios traukė minios gerbėjų. Ilgąjį savaitgalį triukšmingai pažymėję vasarotojai linksminosi iš širdies.

Į Klaipėdos vasaros estradoje vykusį grupės SEL koncertą dar likus kelioms valandoms iki renginio pradžios traukė minios gerbėjų. Ilgąjį savaitgalį triukšmingai pažymėję vasarotojai linksminosi iš širdies.

Šeštadienį senutei estradai teko nemenkas išbandymas – pastaroji atlaikė 18 tūkst. nuotaikingai nusiteikusių klausytojų, iš kurių apie 1 tūkst. koncertą stebėjo specialioje VIP zonoje.

Vieną rekordiškai šilčiausių vasaros vakarų vykęs pasirodymas – pirmasis SEL atsisveikinimas su Lietuvos gerbėjais.

Grupės lyderis Egidijus Dragūnas šiemet koncerto dalyvių skaičių ribojo. Daugiau nei dvi valandas trukusiame renginyje “SEL Grand Show 2015” linksminosi apie 18 tūkst. gerbėjų iš visos Lietuvos. Tarp jų – ir muzikanto aštuonmetis sūnus.

Grandiozinis, jau ketvirtąjį kartą Klaipėdoje praūžęs SEL koncertas, šiemet vyko didžiausioje per visą grupės istoriją mobiliojoje scenoje, kurios plotis – 60 metrų. Pernai scenos plotis siekė 40 metrų.

Specialiai šiam koncertui grupės nariai pasitelkė moderniausią įrangą: vizualizacijas, galingą garso aparatūrą, šviesų efektus.

Gerbėjai, į uostamiestį sugužėję iš visos Lietuvos, išgirdo ir senuosius SEL hitus, ir  naujausius grupės kūrinius.

Prieš vidurnaktį dangų nutvieskė įspūdingi fejerverkai. “Nugriaukime šį seną stadioną”, – ragino linksmintis nusiteikusius klausytojus E. Dragūnas.

Nors muzikantas dėl saugumo ir galimų spūsčių žmones kvietė atvykti be automobilių, vis dėlto panašu, kad gerbėjai šio prašymo vykdyti nepanoro. Dar prieš koncertą Klaipėdoje SEL lyderis, siekiant išvengti nesusipratimų ir nelaimių, siūlė žmonėms rinktis viešąjį transportą ar taksi.

Vis dėlto tūkstantinė minia ir spūstys uostamiestyje, šalia Klaipėdos vasaros estrados, apsunkino pareigūnų darbą. Jiems teko ne tik tramdyti neblaivius klausytojus, bet ir reguliuoti išvažiuojančių automobilių bei iš koncerto traukiančių pėsčiųjų srautus.

Šiemet gerbėjai turės galimybę pamatyti dar du oficialius SEL renginius. Grupės atsisveikinimo koncertai vyks rugsėjo 4 d. Vilniaus Kalnų parke bei gruodžio 5 d. Kauno “Žalgirio” arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

brng

brng portretas
Gal jis ir vertingas, bet kodel as iki pusiaunakcio turiu nemiegoti per jo "bumcikus"? Reiks pamegint gauti leidima kokio Bacho ar Mocarto koncertui, kuris vyks nakti. Jeigu "buduliai" mus kankina naktiniu triuksmu, tai juk ir mes galime atsakyti tuo paciu, a ne?

Nojus

Nojus portretas
Atsisveikinimas nebent iki kitos vasaros, o tada- alpstančių gerbėjų netgi reikalavimu: "Selas grįžta". Kokie jam dar Vakarai? Su tokiu silpnučiu balseliu, intelektu arti nulinės žymos ir nesugebėjimu ką nors dar veikt, tik čia "dainuoti". Koks silpnas mūsuose šou biznis, jei klesti tokie "atlikėjai". Nepyk, Egi, iki susitikimo trečiadieniais per nuolaidynes šiauriamiesčio "Senukuose".

Ciocia

Ciocia portretas
Ne, ne, Selas-yra Selas.Talentingas, geros širdies, kartais baisia piktas,svyruojančiuom nuotaikom pachuliganėjes kūrėjas.Jeigu nebučiau pabijojus daugiatukstantinės minios, bučiau ir aš nuropliojus bent prie vartu pasiklausiti.Nėra lygių jo muzikai.Čia ne dainiuojantis papai ir ne oželiu mekenimas sumurmuluotoje kap šaltiena muzikoje.Sėkmės tau vaike i sveikatos!
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių