Quantcast

Sausakimšoje Palangos koncertų salėje skambėjo Štrauso muzika

  • Teksto dydis:

Jau bene tradicija tampanti Naujųjų metų vakarą skambanti Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro orkestro ir solistų atliekama Štrauso muzika. Šiemet žiūrovai klasikos klausytis rinkosi į Palangos koncertų salę.

Koncerto svečiai – ne tik vietiniai palangiškiai ar klaipėdiečiai, bet ir Naujuosius metus pasirinkę švęsti Palangoje kitų miestų svečiai. Vienos Šiaulių kelionių agentūros atstovai sakė, kad jau daug metų šiauliečiai renkasi būtent Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro rodomas Naujųjų metų programas. Šis kartas irgi surinko gausų būrį, net tris autobusus klausytojų.

Net ir rodomi du koncertai vos talpino žiūrovus. Buvo prašančių leisti bent pastovėti, pasėdėti ant laiptų ar pristatomų kėdžių. Sutilpo visi, už durų neliko nė vienas.

Ne vienas atėjęs svečias minėjo, kad Naujųjų metų vakaras ir Štrauso muzika jau tampa „sinonimais“ ir neatsiejama naujametinio vakaro dalimi. Kas džiugina ir muzikinio teatro kolektyvą. Žiūrovai plojo atsistoję ir dėkojo maestro vyr. Dirigentui Tomui Ambrozaičiui bei atlikėjams už muziką, pavertusią ir užbūrusią šventine nuotaika.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jurga

Jurga portretas
Labai šaunus vakarinis koncertas. Jo dėka smagiai pasitikom Naujuosius. Ačiū šiam kolektyvui !

Jo

Jo portretas
Kad ir Anonimas, ale tik zirziantis nabagas esi. Nu, toks patologinis negatyvas. Be šansų pagyti.

Anonimas

Anonimas portretas
Viso koncerto bėda- dirigentas....Per anksti jam J. Štrausą ir kitus dalykus diriguoti. Choreliui galėtų vadovauti. Vertėtų dar daug pasimokyti dirigavimo. Čia buvo St. Domarko arkliukas...jo labiausiai trūko.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių