Quantcast

Palangoje žmonės atėjo pasiklausyti „Boney M“, o išvydo jaunus vaikinus

  • Teksto dydis:

Antradienio vakarą Palangoje turėjo koncertuoti legendinė grupė „Boney M“. Tačiau žmonės, atėję jos pasiklausyti, liko it musę kandę - garsiosios grupės nebuvo, o ją pakeitė jauni vaikinai.

„Boney M“ koncertas Palangoje turėjo vykti per Jonines, tačiau susirgus pagrindinei grupės vokalistei Sheylai Bonnick, buvo atšauktas ir perkeltas į rugpjūčio 15-ą. Organizatoriai koncertą skambiai reklamavo - "Didžiosios Joninės su „Boney M“ ir R.Šilansku".

Grupės gerbėjai laukė muzikantų per Žolinę, tačiau ir vėl liko nuvilti. Portalo skaitytojai pranešė, kad „Boney M“ koncertas antradienį neįvyko, o kas vietoj garsenybių koncertavo, net nesuprato. Anot jų, dainavo kažkokie jauni vaikinukai.

Pasak portalo skaitytojų, organizatoriai dar šiandien skelbė, kad koncertas įvyks ir pardavinėjo bilietus. Renginys iš Palangos koncertų salės buvo perkeltas į Palangos senosios gimnazijos salę.

Nusivylę, kad neišvydo grupės „Boney M“, susirinkę žmonės iškvietė policiją ir organizatorių pareikalavo, kad jiems grąžintų pinigus.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

kauniete

kauniete portretas
Organizatoriai nebijojo mane kvailint, perkant bilietus pries pat koncerta sake, kad koncertuos pati Boni M-originalas.Deja apsimelavo.Didziulis nusivilimas. Po koncerto zadejo grazint pinigus, pripazino apgaule.Dave net telefona:Sergejus 868463272 Skambinau. Pazadai keitesi.Tikiuosi jais uzsiims tesesauga.Tik gaila ,atvaziavusi policija sypsojosi ir ne vieno veikejo neissiveze.

Ko stebites?

Ko stebites? portretas
Nesistebekite, kokie Palangos ziurovai, toks ir koncertas......

Kisa

Kisa portretas
Benderis sugrįžo!!!!
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių