Quantcast

Klaipėdos bibliotekoje – muzikinio lavinimo užsiėmimai vaikams

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto savivaldybės viešoji biblioteka buria 7–12 metų vaikus į nemokamus muzikinio lavinimo užsiėmimus.

„Muzika – ne vien tai, ką girdime per televiziją. Kine ji padeda atskleisti veiksmo nuotaiką. Ji turi gydomųjų savybių, skatina bendradarbiauti ir geba išlaisvinti žmogų. Užsiėmimų tikslas – plėsti vaikų supratimą apie muziką, naudojant įprastą metodą, žaidimus bei šiuolaikines technologijas. Juos supažindinsime su pagrindiniais muzikiniais terminais ir muzikos žanrais, teisinga dainavimo technika, lavinsime klausą, ugdysime kūrybiškumą“, – sakė užsiėmimų vadovė Sandra Viluckytė.

Užsiėmimai vyksta antradieniais 14.30–15.30 val. Klaipėdos miesto savivaldybės viešosios bibliotekos Pempininkų filiale (Taikos pr. 79/81A). Registruotis tel. 346 301.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kliedesiai pavasario proga?

kliedesiai pavasario proga? portretas
O muzikos mokyklų neliko mieste? Nebėra muzikinio lavinimo gimnazijų? Neliko muzikos mokytojų darželiuose, bendrojo lavinimo mokyklose? Nebeliko būrelių visokiem būgnininkam, skudutininkam? Kažkas negerai su ta biblioteka...ubagauja tokiu būdu ar tas bybiotrekininkes privertė nemokamai užsiiminėti su Klaipėdos "verslininkų" narkomanais vaikais, kuriem dar iki 10 metų amžiaus jau būna po kelis abortus padaryta ar po tonas narkotikų sugrūsta?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių