Quantcast

Klaipėdos bibliotekoje – greitojo skaitymo seminaras

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu vis dažniau kalbama apie greitąjį skaitymą. Kas tai per stebuklas ir kaip išmokti greitai skaityti, klaipėdiečiai galės sužinoti miesto bibliotekos šį penktadienį organizuojame greitojo skaitymo seminare.

Ar pastebėjote, jog turtingų žmonių namuose visuomet yra biblioteka? Kaip manote, ar turtingieji sukaupė tiek knygų todėl, kad turi už ką jas pirkti? O gal jie yra turtingi dėl to, kad gana anksti pradėjo daug skaityti?

Norime daug žinoti, bet neturime laiko skaityti. Jei perskaitytumėme ne 250 žodžių per minutę, o 1000, tai 300 puslapių knygą įveiktume greičiau nei per dvi valandas. Ar visiems pavyksta? Taip, pavyksta, tvirtina „TOC for Education” metodikos sertifikuota specialistė Vida Daukšienė.

Penktadienį 17.30 val. ji Klaipėdos miesto savivaldybės viešojosios bibliotekos Pempininkų filiale (Taikos pr. 79 / 81A) ves nemokamą greitojo skaitymo seminarą.

Apribojimų teorija TOC (Theory of Constraints) – visuotinė teorija, teigianti, kad kiekvienas iš mūsų turi bent vieną apribojimą. Sustiprinus silpniausią grandį, sukauptą žmonijos išmintį galima daug greičiau įsisavinti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių