Quantcast

Jūros šventės metu „Muzikuojantis keltas“ plauks dusyk

  • Teksto dydis:

Festivalis ant vandens „Muzikuojantis keltas“ per Jūros šventę leisis net į du reisus padieniui. Renginio organizatoriai romantiškų įspūdžių ištroškusiai publikai siūlo du intriguojančius koncertus.

Penktadienio vakarą ant „Muzikuojančio kelto“ denio, plaukiant per Kuršių marias, suskambės auksiniai „Hiperbolės“ hitai „Vasara“, „Pamiršk mane“, „Ieškosiu tavęs“, „Fėja“ ir kiti – tai tik dalis geriausių legendinės grupės „Hiperbolė“ dainų, kurias atliks iki šiol koncertuojantis jų autorius, vokalistas ir gitaristas Igoris Berinas. Skambės tiek senieji šlageriai, tiek nauja jo sukurtų dainų puokštė.

O šeštadienį į „Muzikuojantį keltą“ dviems valandoms su uždegančia programa sugrįš aistringieji čigonai „Sare Roma“, ypatingu renginio gerbėjų pageidavimu nebe pirmi metai vis atvykstantys į klaipėdiečių organizuojamą festivalį.

Penktadienį ir šeštadienį „Muzikuojantis keltas“ (keltas „Nida“) su atlikėjais ir publika išplauks 20.30 val. iš Šiaurės rago (Danės g.1, Klaipėda).

Bilietai į „Hiperbolės“ hitų koncertą – po 59 Lt, į ansamblio „Sare Roma“ pasirodymą – po 69 Lt. Bilietus platina „Bilietų pasaulis“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių