Quantcast

Joninės Palangoje: „ABBA“ grupės projektas ir Lietuvos humoro karaliai

  • Teksto dydis:

Puikus oras, nuostabūs paplūdimiai, gaivinanti jūra ir jaukūs vakarai. Atrodo, kad Palanga gali pasiūlyti viską, tačiau birželio 23 d. Lietuvos vasaros sostinė stebins dar labiau, labiausiai – disko ir pasaulinės estrados gerbėjus.

Atnaujintoje kurorto koncertų salėje skambės „Boney M“ dainos, pirmą kartą Lietuvoje koncertuos legendinės švedų grupės "ABBA" projektas, o gerą nuotaiką palaikys klasikiniai Lietuvos komikai.

Disko legendos skaisčiausius pasaulinio populiarumo spindulius susirinko prieš kelis dešimtmečius, tačiau šiandien jų dainas ir melodijas atmintinai moka net ir jauniausieji melomanai. Akivaizdu, nes be „Boney M“ įrašų neapsieina nė viena estradinę praėjusių laikų muziką grojanti radijo stotis. Ši klasika gerokai praskaidrins Jonines Palangoje ir leis prisiminti gražiausias jaunystės dienas.

„Boney M“ dainas scenoje atliks viena pirmųjų grupės narių ir jos įkūrėja Sheyla Bonnick. Atlikėja į aštuntąjį dešimtmetį žada nukelti dainomis, kurias kažkada klausėsi per slopinamas užsienio radijo stotis ar sukdami paslapčia įsivežtų vinilinių plokštelių.

Abejingų tikrai nepaliks grupės vizitine kortele tapusi „Dady Cool“, o ryškiausius disko metus primins „Rivers of Babylon“. Kartu su atlikėja keliauja atsidavusi instrumentalistų ir pritariamųjų vokalų grupė, todėl dainos kaip „Crazy Music“ ar siautulingoji „Ma Baker“ suskambės geriau nei bet kada. 

 

 

Pastaruoju metu Sh. Bonnick aktyviai domisi gydymu balsu ir padeda daugeliui žmonių atsipalaiduoti vien savo ramaus tono dėka. Dėl šios priežasties koncertas įgaus įvairesnių, galbūt ir neįprastų atspalvių bei muzikinių ieškojimų.

Tai, kad „Boney M“ pavergė begales širdžių, įrodo šimtai milijonų peržiūrų „YouTube“ ir  dešimtys milijonų parduotų albumų. Tai yra muzika, kuri niekada nepraras populiarumo visame pasaulyje ir bus laikoma geros nuotaikos garantu. 

Koncerte taip pat gyvai skambės žinomiausi švedų super grupės „ABBA“ hitai – atsinaujinęs projektas, pasitelkęs scenos dekoracijas, kostiumus ir judesius, nukels klausytojus į disko 80-uosius. Žinomiausios dainos, tokios kaip „Mamma Mia“, „Gimme gimme“, „Super Trouper“ ir daugelis kitų privers dainuoti kiekvieną.

Renginio žiūrovams gerą energiją skleis ir šypsenas kels legendiniai, didžiulę patirtį scenoje sukaupę humoristai Raimondas Šilanskas ir Raimundas Bingelis.

„Viena minutė juoko prailgina gyvenimą, – įsitikinę humoristai. – O kas nenori gyventi ilgiau ir dar linksmai?“

R. Šilanskas ir R. Bingelis, ilgus metus vadinami Lietuvos humoro karaliais, sako, jog aplinkui pilna gyvenimą atspindinčių anekdotiškų situacijų. Kaip ir anksčiau, taip ir dabar dažniausiai jose atsiduria vyrų ir moterų tarpusavio santykiai. Anekdotus pasakosiantys renginio vedėjai teigia turintys vidinį filtrą, kuriuo geba atsisijoti labiausiai publiką išjudinančius juokus, tad užtikrina, jog liūdna tikrai nebus.

Bilietus į koncertą platina TIKETA.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių