Quantcast

Į Klaipėdą atvyksta bulgarų muzikos stebukladariai

  • Teksto dydis:

Gaivus birželio 3–5 dienomis uostamiestį sudrebinsiančio jau 22-ojo Klaipėdos pilies džiazo festivalio siurprizas – grupė „Funky Miracle“.  Tai šiuolaikiška, pozityvi, talentinga ir energinga, didelių simpatijų savo šalyje ir už jos ribų jau sulaukusi grupė iš Bulgarijos sostinės Sofijos.

„Grupę „Funky Miracle“ galime drąsiai vadinti jaunaisiais muzikos stebukladariais. Savo kūryboje jie meistriškai deriną visą eilę skirtingų muzikos stilių, tokių kaip: jazz, funk, blues, fusion, acid ir pop, taip sukurdami originalų, savitą ir kiekvieną judėti priverčiantį ritmą“, – sako Klaipėdos pilies džiazo festivalio organizatorė Inga Grubliauskienė. 

„Funky Miracle“ susibūrė 2012-aisiais Sofijos mieste, Bulgarijoje. Ir nors ši vaikinų grupė gyvuoja dar tik kelerius metus, jau sulaukė populiarumo savo šalyje ir už jos ribų, sudalyvavo daugybėje festivalių, išleido keletą singlų bei netrukus ruošiasi išleisti ir debiutinį albumą.

Apsiaukite patogius batelius, nes savo jaunatviškumu, veržlumu, gera nuotaika bei muzikos ritmais „Funky Miracle“ vaikinai neabejotinai išjudins daugiatūkstantinę Klaipėdos pilies džiazo festivalio žiūrovų minią.

Daugiau nei dvidešimties metų istoriją skaičiuojantis tarptautinis Klaipėdos pilies džiazo festivalis – tai išskirtinis, NEMOKAMAS, tūkstančius žiūrovų ne tik iš Lietuvos, bet ir užsienio pritraukiantis uostamiesčio renginys, kiekvienos vasaros pirmąjį savaitgalį paskandinantis miestą nenuilstamame džiazo ritme.

Britų džiazo muzikos legendos „Shakatak“, „Būgnų dievas“ Jojo Mayer ir Klaipėdos džiazo orkestras, Baltarusijos džiazo vizitinė kortelė „Apple Tea“  – tai tik maža dalis šių metų festivalio programos karūnos brangakmenių. 

XXII Klaipėdos pilies džiazo festivalis – „gera muzika geriems žmonėms” – birželio 3–5 d. Kruizinių laivų terminale.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių