Quantcast

Dovana klaipėdiečiams – kalėdinis himnas

  • Teksto dydis:

Gruodžio 2-ąją Klaipėda įžiebs svarbiausią žiemos švenčių simbolį – kalėdinę eglutę, su kurios šviesomis bus pažymėti ir turtingi „Klaipėdos – Lietuvos kultūros sostinės“ metai.

Šventinį vakarą miesto šviesas įžiebs išskirtinis Klaipėdos muzikinis desantas, o svarbiausiu viso stebuklingo laukimo simboliu taps klaipėdietės Aidos Raimondos Pečeliūnienės projektas – „Diena, kai gimė Išganytojas“ arba „Pasivaikščiojimas po stebuklo laukiančią Jeruzalę…“.

Didiesiems stebuklams Klaipėdoje startą duos gruodžio 2 d., šeštadienį, 17 val. vyksiantis Kalėdų eglutės įžiebimo renginys, kurio svečiai išgirs ypatingą koncertą dalyvaujant Klaipėdos muzikantams bei atlikėjams.

 

 

„Dovanų kol kas dar neišpakuokime ir kai kuriuos siurprizus palikime paslaptyje. Tai bus tikra klaipėdietiška dvasia nušviestas vakaras, kuriame nestigs muzikos, netikėtų svečių, nuotaikingų istorijų, o svarbiausia – mus aplankys tikras Kalėdų Senelis, kurio dėka įžiebsime šventinę eglutę ir dangų nušviesime fejerverku“, – teigė „Klaipėdos švenčių“ kūrybos vadovė Dalia Grikšaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Man patiko

Man patiko portretas
Aišku, trūkumų yra(man tos repuotojos ir paskutinis solistas nelabai..), bet šiaip labai gražu.O kokie balsai!,,Klipas"gerai padarytas, ir meras labai gerai derinosi su savo puikiu pučiamuoju atlikimu..Taip kad nebambėkit troliai-Kalėdos jau čia!

Bukim atviri

Bukim atviri portretas
Sau pasidainawo pasifilmawo uz miesto $. Kam to klipo reikia?

Gerai

Gerai portretas
pučia dūdą,galėtų prapūst kanalizacijos vamzdžius,tiek nuostolių žmonėms pridsrė
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių