Quantcast

Ant „Muzikuojančio kelto“ denio vietos užteks visiems

  • Teksto dydis:

Praėjus Jūros šventės šurmuliui, klaipėdiečiai ir miesto svečiai kviečiami ir toliau džiaugtis vasariškomis pramogomis. Rugpjūčio 5 dieną 20.30 val. festivalis "Muzikuojantis keltas" pristato priešpaskutinį koncertą, kurį surengs Radži ir jo draugai.

Renginio scenoje pasirodys jauni, bet populiarūs, temperamentingi, karšto kraujo Radži ir Gopalas bei lietuviškoji primadona Birutė Dambrauskaitė, garsėjanti savo unikaliu balsu.

Visas šias tris skirtingas asmenybes, kurių likimas nepajėgė nuskriausti ar kitaip sugniuždyti, vienija pagrindinė jų gyvenimo aistra – begalinė meilė muzikai.

Dainininkas Radži turbūt gimė po laiminga žvaigžde: kartą uždainavo ir visai netrukus išgarsėjo. Tačiau koncertai ir televizijos projektai jam tėra malonus žaidimas. Visų svarbiausia jam - laisvė. "Jau gimdamas atsinešiau laisvės troškimą, - prasitarė dainininkas. – Gyvenu taip, kaip noriu, ir kol kas savo gyvenimo keisti nežadu."

Radži yra dažnas "Muzikuojančio kelto" svečias. "Man labai patinka pasiplaukiojimas keltu. Dažniausiai pasitaiko blogas oras, tačiau nuotaikos tai nesugadina. Keltas būna pilnutėlis žmonių, vyrauja tiesiog puiki nuotaika. "Muzikuojantis keltas" yra puiki atrakcija", – džiaugėsi pašnekovas.

Šiemet festivalio scenoje pasirodyti Radži pakvietė ir baritoną Gopalą Michailovskį, antrininkų šou "Mes – vieno kraujo" atradimą. Šou žiūrovus jis sužavėjo ne tik savo balsu, bet ir pribloškė savo gyvenimo aprašymu. Užaugęs Kauno vaikų namuose, šiuo metu jis kremta magistro studijas Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje. Be klasikinio vokalo studijų Vilniuje profesinio rengimo centre jis mokosi elektriko specialybės, o savaitgaliais dar keliauja į Kauną, kur mokosi Stasio Raštikio puskarininkių mokykloje.

"Būtina padėti jauniems talentams iškilti. Gopalui, kuris matomas televizijos ekrane, net neabejoju, jau laikas plačiajai visuomenei pasirodyti gyvai", - dėstė Radži ir pridūrė, jog scenoje vietos užteks visiems - pavydėti dėmesio tikrai nereikia. Atvirkščiai, su talentingais žmonėmis reikia bendradarbiauti. "Gopalas – drąsus, labai komunikabilus, charizmatiškas žmogus. Iškart, nė nesuabejojęs, pakviečiau jį kartu koncertuoti. Taip ir užsimezgė bendravimas. Tikiu, kad šis atlikėjas, jei tik pats to norės, gyvenime labai daug pasieks", – įsitikinęs Radži.

Puiku, kad scenoje pasirodysiantys atlikėjai tokie skirtingi. Gopalas labiau pop klasikos atstovas, Radži - estrados atlikėjas, na, o B. Dambrauskaitė – įspūdingo balso savininkė, tikra šlagerių karalienė, kurios turbūt ir pristatyti nereikia. "Be jos jau neapsieina nei vienas mano pasirodymas", - priminė Radži. Koncerto metu atlikėjai kai kurias dainas atliks kartu, kitas – atskirai.

Pats Radži sako, kad jo muzika, metams bėgant, pernelyg nesikeičia. "Nesidairau į kitus atlikėjus. Aš turiu savo stilių, repertuarą. Mano publika - vyresni žmonės. Keičiasi nebent tik muzikos struktūra, atsiranda modernesnis ritmas, tekstai taip pat tampa šiuolaikiškesni", – teigė pašnekovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Verslas

Verslas portretas
Uždekit bures ant burlaiviu
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių