Quantcast

„Žalgirio“ krepšininkai pradeda rungtyniauti

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai šiandien pradės kontrolinių rungtynių seriją ir pirmiausia išmėgins jėgas su viena pajėgiausių Rusijos ekipų  – Kazanės „Uniks“.

Šiuo metu žalgiriečiai treniruojasi Palangoje ir Klaipėdoje. „Labai produktyviai dirbame, greitai baigsime fizinio pasirengimo etapą ir koncentruosimės darbui šlifuoti žaidimo strategiją“, – Kauno klubo interneto svetainei zalgiris.lt sakė vyriausiasis treneris Aco Petrovičius.

„Žalgiris“ prieš dvi savaites surengė draugišką mačą su Lietuvos nacionaline rinktine, tačiau kauniečių treneriai būtent šios savaitės rungtynes laiko tikrąja kontrolinių mačų ciklo pradžia.

„Tuomet su rinktine žaidėme nepasirengę, be kelių krepšininkų, kurie dabar jau su komanda. Žinoma, po dešimties fizinio rengimo treniruočių dienų negalime tikėtis, kad krepšinis aikštėje bus sklandus. Dvikova su „Uniks“ – tik kelio pradžia, todėl nesiorientuosime į rezultatą, o kreipsime dėmesį į žaidimo dalykus, kuriuos turėsime tobulinti“, – kalbėjo A.Petrovičius.

Lietuvoje viešinti Rusijos čempionato bronzos medalių laimėtoja „Uniks“ komanda Klaipėdoje 85:57 ir 77:73 nugalėjo Tomo Pačėso treniruojamą Gdynės „Asseco Prokom“ ekipą bei 89:66 – Klaipėdos „Neptūną“. Kazanės krepšininkai rengiasi Eurolygos atrankos turnyrui, kuris startuos rugsėjo 21-ąją.

Rytoj Klaipėdoje žalgiriečiai išmėgins jėgas su „Doneck“ (Ukraina) ekipa, o sekmadienį planuojamas susitikimas su Ukrainos čempionu Mariupolio „Azovmaš“, kuriam atstovauja ir Rolandas Jarutis.

„Kitą savaitę komanda išvyks į Prancūziją, kur rungtyniaus su Le Mano „Sarthe“, Vitorijos „Caja Laboral“ ir „Cholet“ ekipomis“, – apie kitas tarptautines žalgiriečių varžybas portalui sakė „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.


Šiame straipsnyje: ŽalgiriskaunasPetrovičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių