Quantcast

TEO atleido trenerį R.Paulauską

Po pralaimėjimo Rygos TTT komandai Vilniaus TEO klubo vadovybė nusprendė ekipos vairą perduoti Rūtenio Paulausko asistentui Mantui Šerniui, į trenerių štabą įtraukta Jurgita Štreimikytė-Virbickienė.

Apie tai paskelbta klubo oficialioje internetinėje svetainėje. Po vakar vykusių Eurolygos rungtynių su TTT R.Paulauskas atsiprašė klubo ir sirgalių dėl prasto auklėtinių žaidimo, tačiau tvirtino atsistatydinti neketinantis.

Vis dėlto klubo vadovybės kantrybės taurė pasirodė perpildyta.
 
„Dėkojame Rūteniui už atliktą darbą ir linkime jam sėkmės ateityje. Prieš beveik porą metų pradėjęs vadovauti komandai jis nuveikė nemažai jos labui. Per tą laiką TEO sužaidė ne vienas gražias rungtynes. Užtenka prisiminti praeitų metų pergalę Vilniuje prieš triskart moterų Eurolygos čempiones „Spartak“ krepšininkes. Deja, šis sezonas prasidėjo nesėkmingai ir komandai yra būtini pasikeitimai“, – sprendimą komentavo komandos direktorius Arvydas Tamašauskas.
 
Kitas moterų Eurolygos rungtynes TEO žais kitą trečiadienį Vilniuje su Italijos „Cras Basket Taranto“ ekipa. R. Paulausko vietą užims jo asistentas Mantas Šernius, o jam talkins buvusi ilgametė TEO žaidėja Jurgita Štreimikytė-Virbickienė.

TEO Eurolygos sezoną pradėjo keturiais pralaimėjimais iš eilės ir dabar A grupėje užima paskutinę šeštą vietą.


Šiame straipsnyje: teorūtenis paulauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių