Quantcast

Rusijos ledo ritulininkai rengiasi kartuvėms

Nekantriai lauktas Vankuverio žiemos olimpiados vyrų ledo ritulio finalas Kanada - Rusija neįvyks, nes dideles ambicijas demonstravę rusai jau važiuoja namo. Ketvirtfinalyje Rusijos rinktinė 3:7 (1:4, 2:3, 0:0) pralaimėjo būtent kanadiečiams.

Kanados ekipa pirmavo 3:0 - įvarčius įmušė Ryanas Getzlafas, Danas Boyle'as ir Rickas Nashas. Rezultatą buvo sušvelninęs Dmitrijus Kalininas, tačiau aikštės šeimininkai smogė dar triskart - pasižymėjo Brendenas Morrow , Corey's Perry's ir Shea Weberis - ir mačo baigtis buvo nulemta.

„Komandos vardu atsiprašau sirgalių. Vis dėlto mes pralaimėjome labai stipriam varžovui. Ir nereikia ieškoti nesėkmės priežasčių ten, kur jų nėra. Prieš mačą su kanadiečiais kažkas kažkurį iš mūsiškių matė Vankuverio baruose? Nepūskime burbulo. Vyrai šiai dvikovai rengėsi rimtai. Jei jau kalbama apie raganų medžioklę, pastatykime Maskvoje, Raudonojoje aikštėje, kartuves ar giljotinas ir visą rinktinę - 35 žmones - atitinkamai įvertinkime“, - po varžybų tūžo Rusijos ekipos strategas Viačeslavas Bykovas.

Pusfinalyje kanadiečiai išmėgins jėgas su slovakais, kurie netikėtai 4:3 (0:0, 3:2, 1:1) įveikė Švedijos ledo ritulininkus.     

Kitame pusfinalyje kovos JAV ir Suomijos rinktinės. Amerikiečiai sunkiai 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) palaužė šveicarus, o suomiai 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) nugalėjo Čekijos reprezentantus.


Šiame straipsnyje: Vankuveris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių