Quantcast

R.Paulauskas papildė „Sakalų“ trenerių štabą

Pagausėjo Vilniaus „Sakalų“ ekipos trenerių štabas. Sostinės komandos vyriausiajam treneriui Erikui Kučiauskui nuo šiol talkins 39 metų Rūtenis Paulauskas.

Alytiškis į „Sakalus“ grįžta po vienuolikos metų pertraukos. 1998-1999 metų sezone jis buvo ekipos vyriausiuoju treneriu.

Per savo karjerą R.Paulauskas yra dirbęs Mineralinių Vandenų „Lokomotiv“, Maskvos CSKA bei Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandų trenerio asistentu.

Specialistas 2002-2004 metais treniravo Kėdainių „Nevėžį“, 2005-2007 m. – Maskvos Srities „Dinamo“, 2007-2009 m. – Vilniaus moterų krepšinio klubą TEO.

2008-2009 metais R.Paulauskas vadovavo Lietuvos moterų krepšinio rinktinei.

„Tikiuosi, kad galėsiu padėti komandai. Visada norėjau dirbti, todėl gavęs kvietimą jį priėmiau. Manau, kad mano per 15 darbo metų sukaupta patirtis bus naudinga. Labai noriu pamatyti pačią komandą. Grįžtu į savo namus. Čia rasiu daug pažįstamų veidų: Rolandą Matulį, Virginijų Sirvydį bei Andrių Giedraitį jau esu treniravęs. Su Eriku Kučiausku taip pat esame dirbę. Manau, kad greitai įsijungsiu į darbą ir viskas bus gerai“, – oficialiai klubo internetinei svetainei sakė R.Paulauskas.


Šiame straipsnyje: Sakalairūtenis paulauskas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių