Quantcast

P. Jankūnui sėkmingai atlikta peties operacija

Paulius Jankūnas jau gali susikoncentruoti ties reabilitacija. 28 metų 203 cm ūgio puolėjui buvo sėkmingai atlikta peties operacija. Kaip teigė pats krepšininkas, jis jaučiasi gerai ir rytoj jau bus išleistas iš ligoninės.

Vasario 14 d. aukštaūgiui plyšo dešiniojo peties sąnario kapsulė. Traumatologijos klinikos ortopedo traumatologo, medicinos mokslų daktaro Rimtauto Gudo teigimu, P.Jankūnui prireiks maždaug 4 mėnesius truksiančios reabilitacijos.

Pirmą kartą peties traumą žalgirietis patyrė gruodžio 7-ąją Milane vykusiose Eurolygos reguliaraus sezono rungtynėse su „Emporio Armani“. Nuo to laiko Jankūnas žaidė su specialiu įtvaru, tačiau susitikime Bamberge su „Brose Baskets“ varžovas kovodamas dėl kamuolio užkabino P.Jankūno petį ir kęsdamas skausmus lemiamas minutes puolėjas stebėjo nuo atsarginių suolo.

Kol puolėjas gydysis traumą, „Žalgirio“ klubo kapitono pareigos buvo patikėtos įspūdingai šiemet rungtyniaujančiam kroatui Marko Popovičiui.

P.Jankūnas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai pelnydavo po 8,2 taško, atkovodavo po 4,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,2 rezultatyvaus perdavimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių