Quantcast

M. Škrtelis prieš mačą su Lietuva: privalome iškovoti tris taškus

Slovakijos rinktinės kapitonas Martinas Škrtelis įsitikinęs, kad jo komanda pakankamai pajėgi, kad penktadienį namie nugalėtų Lietuvos komandą.

Pasak slovako, spalį Bratislavoje patirtas pralaimėjimas graikams ir dabartinė padėtis jo komandą įpareigoja tik pergalei.

“Mums reikia tik trijų taškų. Pirmosios rungtynės su Lietuva buvo gana specifinės. Tada žaidėme ant dirbtinės vejos, pusę valandos kovojome be pašalinto žaidėjo. Pažiūrėsime, ką lietuviai mums pasiūlys čia. Sąlygos žaisti Žilinoje bus geresnės, o tai turi pasitarnauti siekiant norimo rezultato, – svarstė M.Škrtelis. – Spaudimo mes negalime jausti. Esame prityrę, todėl privalome susitvarkyti su jauduliu”.

28 metų gynėjas pastaruoju metu buvo praradęs vietą pagrindinėje “Liverpool” sudėtyje, bet paskutinėse rungtynėse su “Southampton” (1:3) jis žaidė visas rungtynes. Nors slovakai namų rungtynes paprastai žaidžia Bratislavoje, ši dvikova perkelta į Žiliną. M.Škrtelis šį faktą vertina palankiai: “Visi vaikinai neprieštaravo, kad žaistume čia. Šiuo metu tai geriausias stadionas visoje Slovakijoje. Tikiuosi, kad žiūrovai jame penktadienį sukurs gerą atmosferą.”



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių