Quantcast

L.Jamesas laukia Ž.Ilgausko

NBA ir Klivlando „Cavaliers“ žvaigždė Lebronas Jamesas pareiškė, kad nekantriai laukia į komandą grįžtančio Žydrūno Ilgausko.

„Jis mano geras draugas ir žaidimo partneris. Laukiu jo. Jei jis tikrai sugrįš, aš labai džiaugsiuosi“, - naujienų agentūrai AP sakė L.Jamesas.

Šiandien „Cavaliers“ ir Ž.Ilgauskas pradės oficialias derybas dėl naujo kontrakto. Lietuvos krepšininko agentas Herbas Rudoy'us viliasi, kad derybos bus trumpos, o visi dokumentai bus sutvarkyti šią savaitę, iki sekmadienio rungtynių su Sakramento „Kings“ ekipa, nes Ž.Ilgauskas nori žaisti šį mačą.

H.Rudoy'us dienraščiui „The Plain Dealer“ patvirtino, kad vidurio puolėjas yra geros sportinės formos. „Grįžęs į Klivlandą, jis sunkiai - po tris valandas kasdien - dirbo su dviem treneriais“, - teigė Ž.Ilgausko agentas.

Vakar NBA čempionate „Cavaliers“ 104:79 (28:20, 25:21, 28:18, 23:20) įveikė Detroito „Pistons“. Nugalėtojams Leonas Powe'as pelnė 16 taškų, L.Jamesas ir Delonte'as Westas - po 15. Klivlando klubas yra Rytų konferencijos ir viso čempionato lyderis (56 pergalės ir 15 pralaimėjimų).  


Šiame straipsnyje: IlgauskasCavaliers

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių