Quantcast

„Lietuvos rytas“ peržengė „Šiaulių“ barjerą

 „Šiaulių“ komandai Lietuvos krepšinio lygos (LKL) pusfinalio barjeras toliau lieka neįveiktas. Atsakomosiose pusfinalio rungtynėse trečiadienį šiauliečiai namie 78:85 nusileido Vilniaus „Lietuvos rytui“ ir dvyliktus metus iš eilės suklupo pusfinalyje, rašo basketnews.lt.

Tuo tarpu „Lietuvos rytas“ finale žais vienuoliktą sezoną iš eilės.

Vos prasidėjus trečiam kėliniui po dviejų šiauliečių- Gintauto Vileitos ir Gintaro Kadžiulio - tritaškių šeimininkai atsiliko vos 40:43, bet tada „Lietuvos rytas“ be atsako pelnė 8 taškus ir skirtumas šoktelėjo iki dviženklio - 51:40.

Panašia persvara (75:63) „Lietuvos rytas“ pirmavo beįpusėjant ketvirtam kėliniui, tačiau du tritaškius iš eilės pataikęs Stefhonas Hannah sumažino atsilikimą iki 69:75.

Marijono Petravičiaus metimą tada blokavo Mindaugas Kuzminskas, o kitoje atakoje Andrius Šležas išprovokavo pražangą ir sumetė abi baudas - 71:75.

Milko Bjelica tada pataikė vieną baudą iš dviejų, po to blokavo Gintaro Kadžiulio metimą, Marijonas Petravičius pridėjo vieną naudą ir „Lietuvos ryto“ pranašumas padidėjo iki 77:71.

Šiauliečiai tada du kartus nepasinaudojo galimybėmis priartėti ir „Lietuvos rytas“ baudomis įtvirtino pergalę.

„Lietuvos rytas“: Marijonas Petravičius 17, Martynas Gecevičius 16, Mindaugas Lukauskis 15, Chuckas Eidsonas 14 (7 rez. perd., 6 atk. kam.), Donatas Zavackas 8.

„Šiauliai“: Gintaras Kadžiulis 26, Andrius Šležas 13, Stefhonas Hannah 12, Gintautas Vileita ir Mindaugas Kuzminskas po 6.


Šiame straipsnyje: Lietuvos rytasLKL

NAUJAUSI KOMENTARAI

mrr

mrr portretas
Pagarba "Klaipedos" dienrasciui. raso apie Siaulius, 0 apie Klaipedos komanda. Kam ta pavadinima laikot????

mantas

mantas portretas
as galiu pasakyti tik tiek > Klapedos redaktoriai yra kausai, ne kad rasytu apie neptuna o raso apie siaulius su rytu, visad sakiau kad klaipeda sudinas laikrastis tai toks jis ir liks sudu š****
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių