Quantcast

L. Messi: „Barcelona“ nebus mano paskutinis klubas

„Barcelona“ klubo lyderis Lionelis Messi pareiškė, kad „Barcelona“ klubas tikrai nebus jo paskutinė karjeros ekipa. Puolėjas atskleidė, kad jis nori žaisti ir savo gimtojoje Argentinoje.

Priminsime, kad 25 metų argentinietis neseniai su „Barcelona“ pratęsė sutartį iki 2018 metų vasaros, taigi pasibaigus sutarčiai jam bus jau 30 metų.

L.Messi neketina savo karjeros baigti Barselonos miesto klube. Puolėjas svajoja profesionaliai žaisti ir Argentinoje ir ginti „Newell's Old Boys“ komandos garbę. Šios ekipos jaunimo akademijoje L.Messi žaidė nuo 1995 iki 2000 metų, tačiau už pirmąją komandą puolėjas taip ir nežaidė, kadangi Argentinos klubą jis paliko būdamas vos 13 metų.

Su „Barcelona“ L.Messi laimėjo penkis Ispanijos čempionatus, dvi Ispanijos taures, penkias Ispanijos Supertaures, tris kartus UEFA Čempionų lygą, dvi Europos Supertaures ir dvi Pasaulio klubų taures.

Nepaisant tiek daug titulų, L.Messi geriausiu Argentinos atletu buvo pripažintas tik vieną kartą – 2011 metais. Taigi L.Messi ateityje tikisi savo talentą Argentinos gyventojams parodyti gyvai.

„Barcelona“ nebus mano paskutinis klubas. Savo karjeros pabaigoje aš noriu žaisti Argentinoje ir vėl rungtyniauti „Newell's Old Boys“ klube“, - ESPN cituoja L.Messi žodžius.

„Argentinoje aš niekada nežaidžiau profesionaliai. Aš noriu tai padaryti, nes Argentinos futbolas man yra tikrai svarbus“, - užbaigė L.Messi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių