Quantcast

„Ekranas“ neatsilaikė ir išvykoje

Įvarčius pelnė D.Konanas (16 min.), S.Iversenas (48 min.) ir Y. Kone (50 min. ir 91 min.). Pirmąjį mačą norvegai laimėjo 3:1, kurie pateko į kitą etapą.

Per rungtynes ir taip traumų išretintas „Ekranas" neteko dar 2 žaidėjų: Ž.Baniui buvo stipriai sumuštas kojos raumuo, o D.Galkevičiui įtariamas šonkaulių lūžis.
Trondheimo "Rosenborg" vyr. treneris Erikas Hamrenas po pergalės specialiai „Ekrano" interneto svetainei sakė:

„Manau, kad gerai žaidėme 75 minutes, o paskutiniame rungtynių ketvirtyje praradome koncentraciją. Esu patenkintas pirmuoju kėliniu, kada įmušėme vieną įvartį ir neišnaudojome gal 6 progų. Per pertrauką prašiau vyrų susikoncentruoti, štai kodėl antrojo kėlinio pradžioje pabėgome nuo varžovų. Šiandien buvome visiškai kitokia komanda, nei Panevėžyje. Kodėl? Todėl, kad namuose mes žaidžiame geriau. Kaip ir „Ekranas" - Panevėžyje", - sakė E. Hamrenas.

„Ekrano" vyr. treneris Valdas Urbonas po rungtynių pripažino, kad varžovas - stipresnis: "Galiu konstatuoti, kad pralaimėjome stipriam varžovui. Šansų turėjome Panevėžyje, šiandien čia - Norvegijoje - pasimatė tikroji „Rosenborg" jėga. Žaidimo tempas ir pastovi įtampa savo padarė: žaidėjai klydo pernelyg dažnai. Nepavyko sukurti realaus pavojaus varžovų vartams. Šiai dienai, reikia pripažinti, norvegai - pranašesni", - sakė V.Urbonas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių