Quantcast

D.Ivanovičius: „Žalgiris“ gali laimėti bet kur

Prieš Eurolygos A grupės ketvirtojo turo susitikimą tarp Kauno "Žalgirio" ir Vitorijos "Caja Laboral" ekipų, baskų vyriausiasis treneris Duško Ivanovičius bei komandos puolėjas Fernando San Emeterio vieningai tvirtino, kad "Žalgiris" yra pavojinga komanda, kuri mėgsta žaisti greitą žaidimą, todėl gali iškovoti pergalę bet kur.

"Mes negalime pamiršti, kad „Žalgiris“ yra tapęs Eurolygos čempionu ir stengiasi vėl sugrįžti į elitą. Kauniečiai yra konkurencingi ir gali laimėti bet kur, jeigu tik leisi įsibėgėti. Pasaulio čempionate matėme, kaip puikiai rungtyniavo Lietuvai atstovaujantys žalgiriečiai, kurie pasižymi geru metimu bei tvirtu charakteriu. Marcusas Haislipas į rikiuotę grįš tuomet, kai bus visiškai pasveikęs. Amerikietis dega noru žaisti. Taip pat reikės laukti rungtynių vakaro, nes tik tuomet paaiškės, ar galės žaisti Martinas Rančikas", - pasakojo strategas.

"Labai svarbu reguliariajame sezone namuose žaisti gerai. Kitus du turus iš eilės rungtyniausime išvykoje, todėl mums reikia laimėti. „Žalgiris“ yra pavojinga komanda. Visi krepšininkai yra puikūs metikai, mėgstantys žaisti greitą krepšinį. Jeigu leisi jiems žaisti greitai, jie laimės bet kur. Mes tikimės mačą pradėjo lygiai taip, kaip prieš „Maccabi“. Mums labai svarbus aistruolių palaikymas, ypač tokiame mače", - tvirtino F.San Emeterio.


Šiame straipsnyje: Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių