Quantcast

Vietoj rytinės kavos – 142 000 Eur laimėjimas

  • Teksto dydis:

Ką darytumėte tik sužinoję, kad laimėjote daugiau nei 140 000 Eur? Tokią sumą laimėjęs vilnietis nieko nelaukęs atskubėjo į „Olifėjos“ centrinį biurą. Ir vis dar negalėjo patikėti, kas jam tik ką nutiko.

„Sužinojau prieš valandą. Vos širdis nesustojo“, – su nuostaba kalbėti pradėjo vienos ilgiausiai gyvuojančių loterijų – „Jėgos“ – Didžiojo prizo laimėtojas. Nuosavą verslą turinčiam žaidėjui iš Vilniaus atiteko 142 487 Eur. 

Viduje visą laiką tikėjo, kad laimės

Vyras „Jėgą“ žaidžia tris metus, per šį laiką net kelis kartus yra laimėjęs sumas iki 1000 Eur. „Kai pradėjau žaisti, Didysis prizas siekė apie 100 000 eurų, aš tikėjau, kad jį laimėsiu, kai bus pasiekęs 130 000 Eur ribą, bet, ką gi, laimėjau dar daugiau“, – juokėsi vilnietis.

Laimingą bilietą jis patikrino internetu, o pamatęs, kokią sumą laimėjo, į ekraną žiūrėjo dar dešimt kartų, nes negalėjo patikėti. „Nors viduje visą laiką tikėjau, kad laimėsiu, sunku suvokti, kad tai tiesa“, – šypsojosi laimėtojas. Vyro draugas taip pat yra laimėjęs solidžią sumą loterijoje, tad tai „Jėgos“ laimėtoją skatino dar labiau tikėti savo sėkme.

Verslininkas pasakojo turintis savo skaičių kombinacijas, su jomis ir buvo laimėjęs sumas po kelis šimtus eurų. „Šįkart nusprendžiau įsigyti bilietus su jau sugeneruotomis kombinacijomis. Ir, štai, laimėjau daugiau nei 142 000 eurų. Labai pasisekė“, – šypsojosi savo sėkme dar negalintis patikėti vyras.

Pasiteiravus, ar jau žino, kam skirs nemenką laimėjimą, vilnietis nedvejodamas pasisakė, kad labai reikia nuosavo būsto. „Penkti metai nuomojamės namą, tad dabar bus proga nusipirkti nuosavą“, – mintimis, kur išleis laimėtą sumą, dalijosi vyras.

Jis taip pat prasitarė, kad apie laimėjimą dar nežino niekas, tad pirmiausia skubės pranešti žmonai.

Laimėtojas žaidžia tik „Jėgą” ir „Kenoloto”, kartais – „Vikinglotto“.  O šis laimėjimas – pagrindinis „Jėgos“ žaidimo prizas, kurį galima laimėti atspėjus šešis skaičius iš šešių. Paskutinįkart Didysis „Jėgos“ prizas – 67 774 Eur (234 012 Lt) – laimėtas 2014 m. birželio 11 d.


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių