Quantcast

„Teleloto“ vasaros kulminacija – dešimtmečio atlyginimas

  • Teksto dydis:

Ką darytumėte, kur vyktumėte ar ką įsigytumėte, jei jums dabar pat atitektų dešimtmečio atlyginimas? Sakysite, tai neįmanoma? Tik ne su „Teleloto“! Būtent tokį prizą ir daug kitų galima laimėti vasaros žaidimų metu.

Vasaros sekmadienio vakarus, po poilsio sode ar pajūry, Lietuvos gyventojai kviečiami praleisti žaidžiant ir laimint.

„Teleloto” vedėjų pora Indrė Stonkuvienė ir Gintas Vaičikauskas jau pradėjo vasaros žaidimus, o šį sekmadienį maratoną tęs Ieva Stasiulevičiūtė ir Tadas Rimgaila.

Per tris mėnesius žaidėjai laimės 30 visureigių: 10 „Nissan Qashqai“, 10 „Audi Q2” ir 10 „Peugeot 5008”. Laukia ir 3000 puikių, vasariškų prizų: kuponai kelionei, poriniai kelialapiai į Palangą, dviračiai, kepsninės, išmanieji telefonai, čekiai degalams ir daug kitų. Be to, kiekvieno žaidimo metu traukiama po vieną pretendentą dešimtmečio atlyginimui – 120 000 Eur sumai – laimėti. Rugsėjo 2 d. vienas iš kandidatų taps šio, pagrindinio vasaros prizo, laimėtoju.

Visi kviečiami kiekvieną sekmadienį, nauju vasaros laiku, 19.30 val., įsijungti televizorius ir, žinoma, nepamiršti bilietų. 


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

hm

hm portretas
netikiu niekad nieko nelaimejau is teleloto

Jonite

Jonite portretas
Isikalkit i galvasm musu prasymus ir dalimis kas savaite isdalinkit sunestus pinigus daugeliui zmoniu bet nesidalinkit kaip vanagai tik sau

Melas ir provokacija!

Melas ir provokacija! portretas
Iš milijono tik 1 laimingas, t.y. didesnis prizas, o jeigu ir 100 bilietų turėk, nelaimėsi nei cento. Aš jau vieną kartą išbandžiau, ir nei cento. Taip kad geriau nelokit jūs Teleloto vedėjai ir nepūskit myglos į akis, mūsų visų sumokėtus pinigus jūs sau pasidalinat milžiniškiem atlyginimam gauti. O mum žaidėjam špyga taukuota. Aukso puode 570.000 eurų, ir jau tingit net padalint visiem, bet laukiat kol atiteks vienam brudui, nes jūs esat didžiausi tinginiai, jum sunku išdalint aukso puodą.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių