Quantcast

Šveicarijos lietuvės atostogos gimtinėje atnešė laimėjimą loterijoje

  • Teksto dydis:

Įsivaizduokite tokias atostogas: poilsiaujate, niekur neskubate, užeinate į parduotuvę apsipirkti vakarui su draugais, prie kasos paimate ir momentinės loterijos bilietą. Grįžtate namo, nutrinate jį ir pamatote, kad laimėjote 5000 Eur. Neblogos atostogos, tiesa?

Būtent taip atsitiko vienai lietuvei, kilusiai iš Jurbarko ir grįžusiai atostogų į Lietuvą. Ji su šeima gyvena Šveicarijoje, ten dirba medicinos srityje. „Grįžusi į Lietuvą visada perku momentinės loterijos bilietus, dažniausiai džiaugiuosi smulkesniais prizais, šis – 5000 Eur – laimėjimas man pirmas toks“, – linksmai šnekėjo moteris.

Kaip viskas vyko? Moteris pasakojo, „Sėkmės 7” bilietą nusipirkusi parduotuvėje, o jį nutrynė grįžusi namo. „Žinoma, nepatikėjau, kad laimėjau. Kelis kartus bilietą padėjau į šoną, vėl paimdavau, pažiūrėdavau Net nufotografavau ir nusiunčiau vyrui su sūnumi, kurių tuo metu nebuvo namuose“, – šypsojosi Šveicarijoje gyvenanti lietuvė. Nieko nelaukusi, moteris paskambino į loterijos atstovybę, kur jai patvirtinto apie laimėtą 5000 Eur prizą.

Medicinos srityje dirbanti žaidėja kol kas dar nėra tikra, kam skirs sumą.


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių