Quantcast

Per rūmus – į Las Vegasą

  • Teksto dydis:

Kauno PPA rūmų vykdomo projekto dėka Lietuvos IT įmonių delegacija dalyvavo vienoje didžiausių pasaulyje IT ir technologijų konferencijų/parodų CES 2019 https://www.ces.tech/ Las Vegase, JAV.

Šis renginys sutraukia daugiau nei 4400 pasaulinių IT kompanijų ir startuolių, kurie pristato naujausius ir inovatyviausius produktus. Renginyje dalyvavo daugiau nei 180 000 verslo kompanijų atstovų iš daugiau nei 150 pasaulio šalių.

Projekte dalyvavo lietuviškos IT kompanijos „Aciety“, „Digitouch“, „Imas“, „IT brolis“, „Toughlex“, „Tokenmill“, vystančios programinės įrangos, produktų, programavimo ir dirbtinio intelekto sprendimus. Verslo misija organizuota kartu su lietuvišku IT klasteriu „Waynord“.

Verslo misijos metu įmonės bendrai užmezgė daugiau nei 200 naujų kontaktų, susitiko su esamais ir naujais verslo partneriais, gavo naujų užsakymų (lead‘ų) bei pasirašė užsakymo sutarčių. Kauno PPA rūmai yra šio projekto organizatorius, vykdytojas ir koordinatorius. Organizatoriaus dalyvavimas šioje konferencijoje padėjo įmonėms tikslingiau pasiruošti verslo misijai, organizatorius rūpinosi logistikos, apgyvendinimo ir kitais klausimais, užtikrino, kad dalyvavimas konferencijoje būtų sklandus.

Komandiruotė buvo organizuojama vykdant ES lėšomis remiamą projektą 03.2.1-LVPA-K-801-04-0012. „Grupinis kūrybinių industrijų produkcijos pristatymas užsienio rinkoms“. Projekto tikslas – skatinti labai mažas, mažas ir vidutines baldų gamybos ir IT programavimo įmones plėsti esamas eksporto rinkas bei ieškoti naujų dalyvaujant užsienyje vykstančiose tarptautinėse parodose ir verslo misijose.


Šiame straipsnyje: PPA

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių