Quantcast

Pirmasis vasaros „Audi Q2“ – lietuvei iš Norvegijos

  • Teksto dydis:

Pastaruoju metu sėkmė „Teleloto“ žaidime lanko lietuvius, gyvenančius užsienyje. Štai pirmasis „Teleloto“ vasaros žaidimų visureigis „Audi Q2” atiteko Norvegijoje gyvenančiai Jolantai Stasaitytei.

Mergina pasakojo, kad į užsienį išvyko po studijų baigimo, prieš 5 metus, tuo metu norėjo užsidirbti, bet galiausiai ir liko Jungtinėje Karalystėje. Po kiek laiko iš jos išvyko ir šiuo metu gyvena Norvegijoje. 

„Pasitaikius progai stengiuosi pirkti loterijos bilietus, dažniausiai laimiu smulkesnius prizus, praėjusiais metais „Teleloto“ žaidime teko laimėti „Dormeo“ pagalves“,  – apie savo patirtį loterijose pasakojo Jolanta.

Ji prisipažino neturinti jokių bilietų pirkimų tradicijų, net niekada nėra galvojusi, kad galėtų laimėti automobilį. „Lemtingą sekmadienį žiūrėjau „Teleloto“, kai buvo traukiamas automobilio laimėtojas ir parodytas laimingas bilieto numeris, pagalvojau, kad mano bilieto pradžia sutampa. Tik tada pamąsčiau, kaip būtų smagu laimėti, o kitą dieną į el. paštą atėjo laiškas, informuojantis, kad laimėjau visureigį“, – džiugiai pasakojo Jolanta.

Mergina negalėjo patikėti savo sėkme. „Iki šiol dar netikiu, patikėsiu, kai automobilis stovės kieme“, – juokėsi ji. Be jokios abejonės, Jolanta automobilį vairuos pati. „Dieną prieš laimint žiūrėjau automobilių skelbimus ir galvojau, kad reikėtų naujo. Metų pradžioje įsigijau būstą, tad trūko tik naujo automobilio. Labai džiaugiuosi laimėjimu“, – pridūrė Jolanta.

Kadangi mergina šiuo metu užsienyje, laimėtą visureigį „Audi Q2” atsiėmė jos mama.


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių