Quantcast

Laimėjęs 75 000 eurų vieno kambario buto nebepirks

  • Teksto dydis:

Dauguma žmonių rytais atsikelia, išgeria kavos, papusryčiauja ir vyksta į darbą. Taip įprastą darbo dieną pradėjo ir jaunas vyras iš Vilniaus, tik jis dar spėjo užsukti į parduotuvę įsigyti momentinės loterijos bilietų. Ir tas rytas tapo išskirtiniu – vaikinas laimėjo 75 000 eurų.

Laimėtojas į loterijos atstovybę Vilniuje atvyko tik ką nutrynęs bilietą ir sužinojęs apie laimėjimą. „Dar negaliu patikėti. Ryte užsukau į parduotuvę, nusipirkau du „Vegas“ bilietus. Nutryniau iškart, nieko nelaukęs. Viename nebuvo nieko, o kitame – 75 000 eurų. Negaliu patikėti“, – kartojo jaunas vyras.

Individualią veiklą turintis vilnietis pasakojo, kad karts nuo karto nusiperka tuos momentinės loterijos bilietus, kur galima laimėti labai dideles sumas. „Tiesą pasakius, nelabai tikėdavau tokiais dideliais laimėjimais, bet štai ėmiau ir laimėjau“, – kalbėjo vaikinas, anksčiau laimėjęs ir 100 eurų, ir smulkesnes sumas po 10 bei 20 eurų. Jis pridūrė, kad visai neseniai skaitė straipsnį apie laimėjimą. „Skaičiau, kaip žmogus laimėjo 75 000 eurų, dabar laimėjau pats“, – šypsojosi jis. 

Nors vaikinas į loterijos atstovybę atvyko išsyk sužinojęs apie didelę savo sėkmę, tačiau jau buvo spėjęs pranešti naujieną mamai ir tėčiui. „Iš pradžių ir jie netikėjo, tai siunčiau bilieto nuotrauką su laimėjimo įrodymu“, – juokėsi žaidėjas.

Vaikinas taip pat pasakojo jau kurį laiką planavęs pirkti vieno kambario butą. „Dabar turbūt pavyks nusipirkti dviejų kambarių butą. Ir net naujos statybos. Labai gerai“, – šypsodamasis pokalbį baigė jis. 

*Laimėtojas dėl asmeninių priežasčių nenorėjo viešintis. Loterijų organizatorė „Olifėja“ gerbia šį prašymą ir neskelbia laimėtojo vardo bei pavardės.


Šiame straipsnyje: Perlas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tikrai

Tikrai  portretas
Labai smagu, kad vaikinui taip pasisekė.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių